Reklama

Reklama

Do hlubin krize středního věku

  • Francie Bof... Anatomie d'un livreur (více)

Obsahy(1)

Mladík si najde práci a ožení se s veselou a milou holkou. Pak se k nim ale nastěhuje jeho otec a trvá na tom, že budou společně žít v polyamorním vztahu. (Netflix)

Recenze (2)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Totální zhulenost o nějakym podivnym týpkovi, kterej rozváží víno. Ten záhy začne žít s Marií Dubois a následně s nima začne žít i jeho foter, kterej si později sežene nějakou čubičku a táhnou to teda ve čtyřech. Nakonec se k nim ještě přidá nějakej afroameričan, kterej zametá chodníky. No 1 hvězda za film a druhá za odzbrojující úsměv Marie Dubois. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Natočen autodidaktem Faraldem, nenáročný film, v němž hrdinové mají zábavu z překračování společenských norem, plný libertiánského duchu. Děj nemá filmové nároky a vyjadřuje skutečnou svobodu předvést příběh bez dramatu, revoluci bez kapky krve, prodchnut náladou po roce '68. Film vše podává s lehkostí, tak, že mu mnoho promíjíme....Doručovatel vína v lahvích se rozhodne skončit s prací, která ho neuspokojuje. Ožení se a nic nedělají. Jeho otec a jeho družka se rozhodnou žít s nimi, taky nic nedělají, Jednoho dne se rozhodnou vyjít na slunce. ()

Reklama

Reklama