Reklama

Reklama

Pád orlů

  • Francie La Chute des aigles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Berlín 1939, Hezká, bohatá a trochu zhýčkaná Lilli má dnes narozeniny a je nejkrásnější ženou na svém plese. Její vířivou krásou jsou uchváceni její dva ctitelé, Petr - důstojník německé armády a Karel - talentovaný hudebník. Do víru tance přijde náhle sdělení, Británie a Francie vyhlásili válku třetí říši! Přes noc se svět Lilliina večírku stane vzdálenou vzpomínkou. Petr a Karel jsou posláni na frontu. Jako většina dětí donucených rychle vyrůst, najde Lilli kostým, za nímž se skryje jako zkušená, svůdná, sexy zpěvačka, kterou muži milují. Za čas ale zjišťuje, že zpívání nepostačí k naplnění jejího života a přihlásí se v nemocnici jako zdravotní sestra. Boje, bombardování a krveprolévání je to, co přináší válka a Lilli je stržena do jejího víru. Právě v ohnisku tohoto hurikánu zjistí, že její hlas může být použit k tomu, aby vyzpíval soucit uprostřed pekla. Dříve, než válka skončí, to budou tři muži, jejichž životy Lilli poznamená. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky filmů Jesse Franca zajímavá změna. Válečné drama převážně založené na romantické vlně milostného trojúhelníku, ale natočeno fádně a chladně. Normálně bych si film nepustil, ale toto je shlédnutý poslední film režiséra s malým r. Co mi vadilo, jsou použité záběry z Francova předchozího filmu, dokumentární prostřihy moc nevadí. Je to také první a poslední film s českým dabingem. Tímto filmem jsem završil svou prohlídku tohoto režiséra a skončil jsem na číslovce 50. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 1/10 Efekty 0/10/// +Christopher Lee v zajímavé roli, pár vtipných dialogů, výpovědní hodnota ve smyslu zbytečné války (ale po kolikáte už?) -velice otřesná technická stránka filmu, velmi špatné ozvučení, stáří filmu, unylá réžie/// Tak tohle je spíše komorní romantické drama, musím dodat že velice rozvleklé a nudné. Film se snaží pokrýt období celé války, jenže dosáhne toho velmi zmateným a nepřehledným střihem. Potěší třeba i Mark Hamill, jenže i jeho herectví je nevýrazné a snad až na Leeho nikdo neupoutá vaši pozornost. Motivy, které se zde oběví, jsou nám všem velmi známé a stokrát sme je viděli v lepším provedení. Evidentně koprodukce Francie/Beligie se jevý jako špatná volba. V každém ohledu kandidát na nejhorší válečný film, který jsem teď zahlédl v půčovně, takže se mu určitě vyvarujte./// Celkem 15%/// ()

Reklama

seba odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatné - herecky, filmařsky, o scénáři ani nemluvě. Nesmyslné scény, naprosto scestné jednání většiny postav. Tragicky použitá hudba. Spolu s Tucet špinavců 2 nejubožejší válečný film co jsem kdy viděl. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je najhorsi vojnovy film, aky som v zivote videl. Otrasne znazornenie bojov vo mne zanechali odpor k tomuto filmu. Strasna nuda, ktora ani vobec nevyzera, ze by vas mali tie boje uputat. Skor to vyzeralo nejake chaoticke a trapne. ()

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Jesus to snad ne... Pánům filmářům asi někdo zapomněl říct, že by měl mít film děj... A já chudák na to ještě koukal s tím příšerným dabingem... ()

Reklama

Reklama