Reklama

Reklama

Hannie Caulder

  • Česko Hannie Caulderová (více)
Trailer

Znásilněná a opuštěná Hannie Caulder (Raquel Welch) na vypálené farmě uprostřed pouště, kterou přepadla banda desperátů, bratrů Clemensů, pochová zavražděného manžela a odchází. Při své cestě potká lovce lidí Thomase Luthera Price (Robert Culp) a přesvědčí ho, aby ji naučil střílet. Thomas Price ji u svého přítele a výrobce zbraní učí zacházet s coltem. Sám zakrátko umírá při přestřelce ve městě s Clemensovými bratry a Hannii nezbývá, než se postavit Clemensům sama. Mstí se nejen za sebe a smrt manžela, ale i za smrt Thomase Price, kterého si zamilovala. S posledním z banditů se setká ve staré tvrzi... (Intervideo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle filmu jsem totálně nic netušil, neznal jsem ho, nevěděl jsem o čem je. No a tak jsem do něj šel a překvapivě se mi to líbilo. Welchová je strašně sexy. A záporáci v čele s Borgninem byly opravdu hnusáci. Celý příběh plyne krásně a člověk se nenudí nemalá pomoc k tomu byla délka která byla tak akorát. Westerny mám rád a tohle bylo takové malé překvapení. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Raquel Welch je tady prostě fakt kus, ale to je tak všechno. Podobných westernů, lepších i horších, jsou natočeny stovky a tenhle je prostě jenom průměr. Je pravda, že většinou jsou na straně těch mstitelů muži, tak je tahle obměna řekněme zajímavější, bohužel ale ne natolik, aby si to odemne zasloužilo lepší hodnocení. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

2/10 Western u ktereho zaspim? Tak to tu jeste nebylo! Az do tohoto... Prestoze jsou hlavni hrdinove sympataci - i u tech zapornych tupounu to myslim v dobrem - tak se scenarista musel prejest LSD nebo jinak mi to hlava nebere. Ani kousek prsicka RV, jenom dlouhe nohy a vecne naondulovany uces. Latka zajimava, ale kluci to nejak nezvladli a ja se tak tesil... ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Britská napodobenina špageťáckých westernů, nepříliš povedená. Raquel byla v té době opravdu sexbomba, lokace jsou skvělé, ale tím klady končí. Chvílemi našinci připadalo, zda režisér nechtěl původně točit komedii, aspoň hlavní trio záporáků vypadá spíše jako vítězové konkurzu na roli Sama Hawkinse, než zlosynové, před kterými se třese Západ. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V mládí jsem s Raquel Welch prožil nejeden mokrý sen a její Hannie je jedním z hlavních důvodů, takže rozumím pudovým choutkám zarostlých bratří Clemensových. Na druhou stranu by mi asi poněkud vadilo, kdyby nějací smradlaví kovbojové strkali cosi podobného klobáse do jakéhokoli mého tělesného otvoru, takže základní problém mám vyřešený a budu fandit Hannie. Ono se tady taky nic jiného pořádně dělat nedá, protože příběh je poměrně předvídatelný a výrazně nedopilovaný, takže vizáž hlavní hrdinky nemá v žádném prvku tohoto snímku výraznější konkurenci. A to je moc dobře. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Na domácom trhu sa filmu darilo veľmi dobre, naopak v Spojených štátoch bol sklamaním. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama