Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

MM11 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědav. A zase nic... Ti zatracení scénáristé měli pět let na vymyšlení dobré zápletky (za tu dobu bylo natočeno předchozích šest akademií !), ale pravděpodobně prodělávaly tvůrčí krizy. Při filmu kroutíte hlavou - to se opravdu může někdo smát tomu sámému po sedmé (šťastné číslo zde neplatí). Jeden z problémů je samozřejmě absence postav z minulých dílů. Zbyly pouze Callahanová, Jones, Tacklaberry a Lassard s Harissem a to je sakra málo. Ovšem to je hodně laciná výmluva. Už stačilo. Při slovech "Ubohá Hollywoodská série" si už vždy vzpomenu na Policejní akademii. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl celé série, kde se objeví už jen hrstka věrných (postav), kteří zřejmě nedostali lepší nabídky. Je obrovská škoda, kam až to tahle série dotáhla. Nebýt několika světlých okamžiků a pohledné Claire Forlani, tak bych se potom fiasku na baletu ani nedodíval. Sledovat Harrise v sukýnce byl opravdu děsný zážitek. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne nejslabsi dil. Presunuti do Ruska by nevadilo, aspon tu je neokoukany prostredi, pribeh taky neni uplne spatnej. Bohuzel vsechno ostatni je. Z stary znamy particky vetsina lidi zmizela a ani se jim nedivim. Tvurci se to sice snazi vyvazovat pritomnosti nekolika zvucnejch jmen, ale Lee, Perlman ani Forlani bohuzel nic extra nepredvadi. Dokonce ani ten Harris tu uz nema svyho poskoka, nicmene to mu nezabrani, aby opet delal naprosto dementni akce. Dalsi problem je jakasi trojka ruskejch poldu, ktery si mysli, ze jsou akrobati, takze neustale neco kvikaj, skacou a padaj a je to fakt trapas. No a posledni hrebicek do rakve jsou vsemozny zvuky, ty ale nedela Winslow, proste neustale neco kvika a piska az to leze na nervy. Proste demence a smutnej konec serie. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak i další sérii filmů mám úspěšně za sebou. Nikdy to nebylo tak extra, ale první díly, no bylo to něco nového, takže se na to člověk i s chutí podíval. Pak to bylo čím dál tím horší a musím říct, že je asi dobře, že tato série konečně skončila, protože by to pak bylo dost hrozné, ty filmy. Už nevědí co by, herci postupně odpadávají, moc se nezasmějete, protože je to furt dokola. Myslím, že sedm filmů je až moc a měli skončit někde u trojky. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Uniformovaná taškařice pokračuje. Tedy naštěstí definitivně končí. Policejní akademie skončila v roce 1994 dost bolestivým sedmým dílem, který i na pokladnách kin diváci dost ignorovali. Nové tisíciletí ale dalo šanci na comeback mnoha osmdesátkovým značkám, o restartu se hovoří už řadu let, vtipy mířené na ochránce zákona tak mají šanci se vrátit. Tak třeba ještě někdy zlodějíčka Mahoneyho, obřího černocha Hightowera, imitátora zvuků Jonese, nesmělou nemotoru Hooksovou nebo nekňubovitého pistolníka Tackleberryho uvidíme. I když je otázkou, zda o něco takového stojíme. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • V scéne, kedy Lassard (George Gaynes) bojuje s Konalim (Ron Perlman), potiahne koberec, aby ho potkol. V nasledujúcom zábere je však koberec dokonale narovnaný. (unclejack)
  • V kanceláři Aleksandra Rakova (Christopher Lee) se nachází ruská vlajka, která je vzhůru nohama. (KucC)
  • Film se natáčel v Moskvě v Rusku. (rafix)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama