Reklama

Reklama

Scream and Scream Again

  • Austrálie Scream and Scream Again (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Londýně řádí šílený sériový vrah, který své oběti zbavuje veškeré krve. Jakmile se policie dostává na stopu, nejrůznější vodítka poukazují k domu, který vlastní excentrický vědec. (Chatterer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Ač obitus nedoporučoval, stejně jsem se rozhodl na tento snímeček mrknout, když už mi leží půl roku v počítači. No a musím jeho slova jen potvrdit. Příběh je příliš zmatený, než aby mohl nějak víc upoutat divákovu pozornost. Ti, kvůli kterým tento film možná někteří vyhledají, tu jsou jen krátce, pouze Price si na konci docela užijeme. Právě ten konec byl asi to nejlepší a dokázal mi alespoň svou příjemnou a naivní béčkovostí přivodit úsměv na tváři. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film. O sračku se určitě nejedná, ale na druhou nesdílím pepuovo nadšení nad tématickým obsahem snímku - všechno to tam je, ale podáno tak nějak napůl. Zkrátka z varování před totalitním systémem bych měl mít mrazivý nepříjemný pocit. Nicméně docela originální film. Potěší i přítomnost velké trojky. ()

Reklama

pepua 

všechny recenze uživatele

Film se dotýká několika témat, z nichž některá se nejdříve objevují jen v jedné dějové linii, aby se pak na konci spojila v celek. Varování před totalitními režimy a naprostou kontrolou lidstva je zřejmé, stejně tak jako varování před přelidněním a hladomorem, zároveň se tu objevuje i kritika klonování nebo spíš vytváření nadčlověka pomocí medicíny. Tady vzniká otázka, kam až člověk může ve výzkumu v medicíně dojít, kde je ta morální hranice, za kterou by se třeba neměl pouštět… Jak už jsem zmínil, jsou tu dvě dějové linie, které snad mohou působit zpočátku zmateně, ale na konci do sebe všechno krásně zapadne. Nouze není ani o humor, obzvlášť postava detektiva Bellavera je výborná. Docela mne překvapilo o jak seriózní film se jedná, kašlete na známé tváře, o tom tenhle film vůbec není, skoro mám pocit, že adorace trojky Lee-Cushing-Price u některých nezná mezí… Je to báječné utopistické sci-fi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když se snímek „Scream and Scream Again“ úplně nepovedl a nedovedl využít potenciál, který na začátku měl, nedávám mu vyloženě špatné hodnocení. Zaprvé proto, že trojice Price-Lee-Cushing se prostě musí vidět spolu, zadruhé proto, že příběh není stupidní, je docela příjemně divný, jen není v konečném důsledku úplně dobře zvládnutý. Film mě zklamal, ale vyloženě blbý není. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ja si myslím že to nebolo až také zlé.Podľa hodnotenie iných som čakal niečo horšie.Ale za tri to určite je,aj keď to nie je žiadny zázrak.Vincent Price ako doktor nebol najhorší,no hral veľmi málo,až na konci filmu sa naozaj predviedol.Peter Cushing hral len chvíľku a už musel opustiť tento svet.Christopher Lee hral tiež dobré.Je také trochu domotané,má to viac rovín.V Londýne je celá kopa krvavých vrážd,takže polícia je pod veľkým tlakom.A ešte k tomu tam pôsobí nejaká iná organizácia,takže polícia má toho až až,nevie čo skôr.Horror to ani moc nie je,skôr taký sci-fi thriller.No niekto možno bude z neho sklamaný,tá známa trojica mohla byť ozaj dobrá,ale nejako to nevyšlo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Film je známý také pod názvem Screamer. (Chatterer)
  • Peter Cushing strávil na konkurzu na tento film 11 hodin. Přitom svou roli natočil za jeden den. (Chatterer)
  • Několik let po natáčení Vincent Price přiznal, že nikdy docela nepochopil scénář tohoto filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama