Plakáty
Dokument o reálných osudech mladých kluků v okolí Prahy. Ve vzájemně se prolínajících rozhovorech jednotlivých aktérů se postupně odlupují vrstvy jejich propletených a často velmi zamotaných životů. Snímek zachycuje skrytou a často temnou tvář nočního života, který pro mnohé chlapce, kteří se ocitli bez prostředků znamená relativně jednoduchou, na druhou stranu ale velmi svízelnou a nebezpečnou cestu za obživou. (evil_Nasty)
Ruut
První díl pomyslné Grodeckoho trilogie svědomí a hnusu o "krásách matičky Prahy". Oproti Tělu bez duše chybí výraznější svědectví. Ono z 20 stejných šlapek nejde vytáhnout nic jiného než 20x stejný příběh.(13.1.2012)
YURAyura
10/10 Anketni dokument o mladych prostitutech na prazskem hlavnim nadrazi, z nehoz chodi mraz po zadech. Tipuju, ze autor bude tez homosexualne zamereny, protoze jinak si nedokazu vysvetlit otevrenost jednotlivych akteru. Obycejni kluci mnohdy i na sikme plose mluvi ve svem prostredi. Nejvic me dostal pruvodcovsky tom jejich kuplire a jeden namistrovany bi-he-zonek - to jsem vazne uz chcal magi v kostkach. Docela by bylo zajimave dovedet se, co delaji ti hosani dnes...(26.1.2011)
Gavin87
Velice působivý dokument. Docela by mě zajímalo, co dnes tito kluci dělají.(29.7.2011)
ghatos
Dobré, ale ne tak dobré jako jiné filmy Grodeckého týkající se homosexuální prostituce. 72%.(20.8.2011)
jarripekka
Další z dokumentů Wiktora Grodeckiho. Určitě kvalitně natočený dokument, lze doporučit všem, které zaujal film Mandragora.(28.2.2009)
Zaplo05
Dost silný dokument plný rozhovorů s mladýma klukama, kteří se rozhodli na začátku devadesátých let prodávat tělo. Mnohdy jde vidět v jejich tvářích nerozvážnost, nevyzrálost, ale přitom určitá sebejistota dělat tuhle práci. Myslím si, že je to výpovědi české vlastnosti: Pro peníze udělám cokoli.Doporučuji všem, které zaujal film Madragora. Sílu rozhovoru podtrhuje hudba z Mozartova reqiuem.(22.10.2011)