Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení mutantní ninjové jsou zpět v boji se zločinem a pomáhá jim nová ninja želva – dívka jménem Venus. (Netflix)

Recenze (7)

ARI50 

všechny recenze uživatele

A opět dostáváme trošku vylepšený seriál samozřejmě kratší ale vidět želvy v akci hned se vám vybaví vzpomínky na dětství a starou hru která byla ještě na kazety. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Poněkud bizar (škoda že ne tam TEN), ale koukati se na to dá. Pokud jste viděli onu pův. filmovou trilogii a 1.TAS z 87. Želvice (Venuše, hahahaha!!!) je přinejmenším dosti uchýlný prvek, dostati tuto kdysi slavnou frančízu zpět do hry. Nu, nepovedlo se. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný seriál snažiaci sa naviazať na trojfilm a je dokonca lepší ako jeho posledná časť. Žiaľ už niet nikde viac ako pár častí, takže nikdy som to vlastne nevidel celé. Ale nie preto, že by som nechcel, jednoducho to nikde nie je. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Skvělé zpestření želvího světa. Už nám v jedné verzi seriálu na téma zmutované želvy přibyla Korai, dcera Trhače. Taky nám přibyla želví holčina. Navíc je to v duchu filmů devadesátých let. Snad je to tím, že želvy jsou opět hrané. Víte, želvy se nesmí brát vážně. Jsou tu verze, kdy málem z želv dělají Hvězdné války a všude je cítit sílu, je to epické dílo. Jenže želvy jsou o srandě na pozadí mutagenu, fantasy. A to mnozí tvůrci zdá se nepochopili. Buď je všude moc moudra nebo málo vtipu. I když pro mně je reboot původního seriálu snad jen ten z roku 2012, tak tady na mě dýchly léta devadesáté. Já říkám jo, kluci, to jste vy. A vůbec mi nevadí nedokonalé masky, triky a já nevím co. V tom je právě to kouzlo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zbytočná ninja miniséria a ešte k tomu hraná. Tie animované aspoň majú nejaké to kúzlo, tie hrané mi však vôbec nejdú pod kožu. Asi je to tými naozaj zastaralými kostýmami a trikmi. U mňa podpriemer. 40 % ()

Reklama

Reklama