Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie přemluvil svého přítele Herba, aby si spolu vyjeli na luxusní jachtě. Dokonce mu ten zadlužený notorický sázkař věnoval lodní lístek, který ho stál snad celé jmění. Zapomněl mu ale prozradit pár maličkosti. Jejich kajuty jsou hluboko v podpalubí, rozměry připomnají spíš pokojík pro panenky a na ten lístek zdrama si budou muset v průběhu plavby vydělat jako taneční instruktoři. Jejich šéf se až příliš podobá strašlivé noční můře a Charlie tančí jako kus špalku. Heslo dne ale zní: Ulov si nějákou hodně prachatou bábu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

Mělo to obrovský potenciál, ale byl prakticky nevyužit. Jak už tu někdo napsal, mohla se víc rozvést třeba myšlenka podrazu v kartách, sázení a nebo dotáhnout do konce vtip s majitelkou lodi a mistrem tance. Byly tam dost dětinské až trapné scény i dialogy. Oba herci ale byli na svůj věk na jedničku. A rumba s Matthuem byla však k nezaplacení. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Charlie moc dobře jsem viděla jak jste koukal na hrudník mé dcery, to víte v mládí jsem byl kardiolog:-)! Nikdo není dokonalý. Ta ženská má tak nádhernej zadek, že je skoro hřích na něm sedět aj. víceméně humorné hlášky, ale hlavně komické scény (jako ta taneční obou dědků) oblíbeného a nerozlučného dua komiků Lemmona (Herb) a Matthaua (Charlie). Dvou věčně hašteřivých a nabručených penzistů, v této nenáročné romantické komedie s idylického prostředí na luxusním zaoceánském parníku. Po jedna třiceti letech od natočení prvního společného snímku Štístko 66' se jednalo bohužel už o předposlední společný film obou "STAR" americké produkce, tedy podle mého mínění nejhůř zas nedopadl.. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to stejně příjemně jako na Podivný pár, ale rozdíl je v tom, že u Tance na vlnách jsem se i nahlas smál. Za což přihazuju rozdílovou čtvrtou hvězdičku. Duu Lemmon+Matthau to i po třiceti letech dokonale klape a ani chvilku nenudí. I když o zábavu se stará spíše Walter díky svým nezapomenutelným grimasám a pohybům. 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Genialne duo v nadpriemernom filme, kde sice nemaju tolko prilezitosti ako za mlada predviest svoj davny vysoky standard, ale nastastie niekolko prilezitosti sa predsa len najde a vysledkom je komedia, ktora potesi vsetkych fandov tejto legendarnej dvojice. Hlavne špičkovanie medzi Matthauom a sefom intruktorov (Spinerom) stoji za to. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Dvojice Jack LEMMON a Walter MATTHAU. Už při pohledu na ty dva se musíte smát. Jsou to dva výborní herci, komikové, a tak udělají z průměrného filmu aspoň něco, na co se jednou za čas dá koukat. Na to, že je režisérem žena, to není zase až tak od věcí. Hodnotím průměrem t.j.3*. Škoda, že oba pánové už nejsou mezi námi. Myslíte, že má Hollywood v dnešní době odpovídající náhradu ? Já aspoň o žádné kvalitní nevím. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Edward Mulhare (Cullen Carswell) zomrel krátko po dokončení prác na filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama