Reklama

Reklama

Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu

  • USA The Swan Princess III (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zelda, zlá čarodějnice, se rozhodla zničit mírumilovnou zemi Labutího jezera a znocnit se ukrytého pokladu, který dává svému majiteli nekonečnou sílu. Unese princeznu Odettu a za její navrácení bude požadovat právě onen bájný poklad. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Rozhodne krok správnym smerom. Do príbehu sa zapojilo hneď niekoľko ďalších postáv, ktoré väčší priestor využili nad očakávanie. Romantické vzplanutie radcu Rodgera či nováčik z radu operencov vdýchli čerstvý vzduch do opäť tuctovej zápletky. Narozdiel od druhého dielu je znovu prítomný humor. Tango či taký fórik so stále nedomaľovanou stenou potešili. Podobné prepojenie s jednotkou predošlému dielu chýbalo. Muzikálové čísla o čosi vydarenejšie než minule, rovnako aj zákernosť pre tentokrát zlej čarodejnice je kdesi inde. Zapojenie labutej premeny pôsobí už nasilu, ale i tak spokojnosť so záverom trilógie. Pozerám, že existujú aj nové moderné sequely s digitálnym lookom, ktoré zo srdca odignorujem. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

S nádheným prvním dílem se "Tajemství kouzelného pokladu" sice nedá srovnat, ale pořád je moc dobré. Konec byl výborný, málem jsem brečela u animované pohádky! ()

Reklama

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Sice trojka, ale taky celkem zdařená a zase v dětství velmi oblíbená spolu s oběma předchozími díly. Čarodějnice byla fakt šereda i v převleku to se musí uznat. Ale po letech mě překvapila jedna věc, u tohoto dílu je vidět jak se změnila Derikova osobnost, nebo možná jak se začal vracet k tomu jaký byl na začátku, čehož sem si jako dítě vůbec nevšimla. Co se ale u tohodle dílu týče hudby...jo hudba sama o sobě fajn, ale TEN DABING! je opravdu příšerný. Písničky jsou nazpívané úplně někým jiným než jsou nadabované postavy, což u předchozích dílů nebylo, a ještě k tomu jsou nadabované hrozně. To u mě kazí asi celkový dojem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Poslední princezna Odetta, naposled zase proměněná v labuť a poslední Derek, zase ji zachraňující. Už je to jen žvýkání staré vaty, aby se vytřískal ještě poslední díl. Ani ty písničky už se mi tu nelíbily a celkově už je to dost chabé. A popravdě je divné, že na to, že jsou Odetta a Derek tak dlouho svoji, furt nemají děti...tím je tahle pohádka asi jedinečná. 2*, ale ze sentimentu zase si dovolím jednu přidat. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední epizoda v sérii, která byla vytvořena za pomoci klasické kreslené animace. Další pokračování využívala počítačovou 3D animaci. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama