Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyrůstali spolu, chodili společně na střední, bylo jim spolu dobře, a když se v osmnácti vzali, život se zdál být tak krásný a otevřený všem možnostem. Pak přišlo dítě, první účty za elektriku, splácení hypotéky. Vídali se pořád méně, ona se doma starala o dítě a on se vracel z práce stále později a unavenější. Přišly první problémy...
Ačkoliv hrdinové filmu Michael (Jared Leto) a Roslyn (Alicia Silverstone) žijící v Los Angeles padesátých let mají svá jména, jejich příběh neuskutečnitelných plánů a mladistvých snů, pro něž v životě nebylo místo, se mohl odehrát kdykoliv a komukoliv. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci a tak jsem z počátku nechápal místní hodnocení, ale ten konec, bože, Alicia si tady pořádně zavřískala, ale mnohem víc než ona v "měsíčním" světle na pláži ukázala Christine Harnos. Pro většinu diváků asi dost otravný film, ten jazzový nádech mi ale dost seděl a soundtrack je moc pěkný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo když jste mladí, tak jste i blbí. Znám to tak trochu z vlastní zkušenosti, ale hlavně z osudů některých mých vrstevníků. Ona školní láska a mladistvá nerozvážnost v mnoha případech o pár let později nabere úplně jiný směr, než si mnoho lidí myslelo. Polovina z těch, kteří se brzo brali a měli děcka, se po čase začali podvádět a rozvádět…Navíc když kápnete na debila, může to i špatně dopadnout. Alicia Silverstone byla sexy (v šatičkách i bez nich), ale ten její vřískot mě pěkně sral. Nicméně dostala, co si zasloužila, stejně jako tvrďák Joey. Jared Leto byl však tím nejlepším, co nám zde bylo nabídnuto. Jeho výkon nebyl vůbec špatný. I tak jde však o dost průměrné drama, které mě už ke konci moc nebavilo. Spíš než ty „akční“ pasáže, jsem si užíval svádění obou nevěrných dam a samozřejmě mini roličku Christine Harnos, kterou si pamatuju ze čtvrtého Hellraisera. ()

Juto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštny film o nevere. Nešťastne manželský pár Roslyn (Alicia Silverstone) a Michael (Jared Leto) vedú samostatné záležitosti, ktoré vedú k násilným následkom pre všetkých. 6/10 ()

Elessar. 

všechny recenze uživatele

Ralph Bakshi priviedol svetu animovaného Pána Prsteňov, ale to je prvý a posledný raz, čo som to tu zmienila. Cool and the Carzy ako by mal názov sľubovať, i plagát mala byť nejaká rýchla jazda, ale anotácia tvrdí trochu niečo iné. Ale jazda to je. Síce nie nejaká drsná, ani rýchla. Skôr opačne. Film sa zamýšľa nad témou skorého manželstva. V ktorom je jeden ten chudák zodpovedný a ten druhý si chce užiť stratenú mladosť. Keď deti majú deti. Na televízny film v tej dobe pekné kulisy 50tych (?) rokov a výborný atmosferický  jazzový soudtrack (pokiaľ nemáte radi jazz tak je tam toho hromada). A mladý Jared Leto. Už vo svojom prvom filme je naznačené, aké úlohy bude hrať. On má proste na tých ublížených chudáčkov šťastie. Posledná desaťminútovka je zbesilá jazda. A mimoriadne uvrieskaná. Alicia Silverstone kričí ako o raty (hodila by sa do nejakého slasheru). A k tomu zopár napomádovaných talianov v cadillacu. Pokiaľ máte cadillac tak ste najväčší boss na ulici. Osobne oceňujem fajného barmana v pajzlu. Slnečné okuliare v tmavom bare je presne to cool aké potrebujeme. A ešte neprepálenú dĺžku, byť to o dvadsať minút dlhšie, by rozhodne nebolo cool. ()

Reklama

Reklama