Reklama

Reklama

Misulgwan yeop dongmulwon

  • Jižní Korea 미술관 옆 동물원 (více)

Recenze (3)

May 

všechny recenze uživatele

Krasna, neobycejna konverzacni romance, ktera se v zakladech hodne podoba dnes uz legendarni My Sassy Girl. Prostrihy do smysleneho pribehu v konfrontaci s realitou hlavnich hrdinu misty az berou dech. Korejske filmy starsich dat jsou hodne jine nez ty soucasne a clovek je vetsinou zklamany, ale pokud otevre sve sdrce a nenecha se ovlivnit vetsinou spatnou kvalitou obrazu, zvuku a uplne jinym stylem nataceni, muze mu film prinest mnoho. (Vsimli jste si toho Kolji?) ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmhle filmům mám rád film z Jižní Koreje. Krásné, pomalu se odehrávající příběh dvou cizích lidí o jejich postupném slbižování... ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Příjemná, odlehčená romantika o pomalém sbližování dvou odlišných lidí, kteří spolu kvůli nedorozumění jsou donuceni bydlet. Je tu několik dobrých vtipů a v jedné scéně se dokonce octneme v kině na českém filmu (sorry za spojler!), ale zároveň mě film nezaujal ničím, kvůli čemu bych si ho za pět let pamatoval. Problém byl nejspíš i v titulkách, které stály za prd a celý překlad byl zjednodušený, často vynechával. Mluvím o anglických, slovenské jsem nezkusil. ()

Reklama

Reklama