Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed pouště v Novém Mexiku so probouzí po oslnivým sluncem neznámý muž. Je úplně dezorientován a neschopen vzpomenout si jak se jmenuje a kde se tam vzal. Celý omámený doklopýtá do domu jedné místní ženy, která jej odveze k nejbližší benzínové pumpě. Tam stojí zaparkovaný vůz, ve kterém objeví doklady se svou fotografií. Zjišťuje, že je Jack Coney, soukromý detektiv. V autě je i vizitka motelu, kde Jack bydlí. Jede proto do motelu a v pokoji nalézá mrtvého muže, kterého nezná. Neví, jestli mrtvého zabil on nebo někdo jiný. V dokladech, které našel v auťe, je i telefonní číslo jeho kanceláře. Když tam zavolá, tak je mu sděleno, že pan Jack Coney tragicky zemřel! Kým tedy vlastně je? Náhle zazvoní telefon a neznámý hlas ho důvěrně zve na schůzku. (Vapet Production)

(více)

Recenze (9)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nudné, šíleně utahané. Filmařsky ne moc dobře zvládnuté, herecky taktéž nic moc. Atmosféra nulová, děj nezajímavý. Akční scény mizerné. Prakticky nemám co hodnotit. 1/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Harlkey Cockeliis je neznamy reziser, tuna v SK a CZ koncinach ho vlastne nikto nepozna, aj ja som nan natrafil nahodou.Mno ale film slaby, teda slabo natoceny, tematicky to nevyzera zle, len dialogy take kadejake, len nie dobre ... jo a prilis americke na mna . 7 % ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Jeden z nízkorozpočtových filmov, ktorý z neznámych dôvodov zatiaľ nikoho neprinútil ku komentáru. Pritom sa jedná o vkus neurážajúcu "posttarantinovku", ktorá je zručne nakrútená, nepostráda napätie a aj keď dialógmi sa svojim veľkým vzorom nemôže rovnať, rozhodne si nebudete ani permanentne ťukať na čelo. Navyše RAY LIOTTA je podľa môjho názoru dosť nedocenený herec a pritom jeho výkon je štandardne skvelý. Snáď len viac nahej GLORIE REUBEN nám mohol režisér dopriať ako bonus. :-) Za mňa poctivé tri. (17.4.2011) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další snímek vykrádající námět z výborného komiksu 'XIII.' Celkovost vyznívá značně televizně a ponuře. Ray Liotta se sice snaží seč může, ale je mu to stejně všechno houby platné. Nezajímavý příběh plný hluchých míst, bez napětí a nějakých lepších akčních scén nedokáže diváka usadit a dát mu nějaký ten thrillerový zážitek. Tohle se rozhodně nepovedlo. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ray Liotta je v pohodě. Hrát umí. Ale děj neni v pohodě. Nudí. Moc táhlé na pozdní večer. Film tedy dobrý na pozdní odpoledne. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama