Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a krásna žena Giarrettiera Colt (Nicoletta Machiavelli) sa ubráni útoku hrôzostrašného banditu Reda (Claudio Camaso), ktorý terorizuje celé okolie. Čoskoro sa zamiluje do mladého Francúza a on ju neskôr požiada, aby si ho vzala, a aby s ním prežila pokojný a normálny život. Ale keď mladíka zabije bandita Red, je odhodlaná sa sama pomstiť... (westerns)

(více)

Recenze (4)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Tenhle film stojí na straně francouzské intervenční armády? Zajímavá změna, ale obyvkle bývala vykreslována tak, aby připomínala německé okupanty. Nicolettina krása je asi jediným pozitivem filmu. Ne tak její herectví, které je příšerné. Úplně slyším pokyny režiséra: "Teď se dívej dopředu. Teď se podívej do strany. Teď se zasměj. Teď se přestaň smát a dívej se dopředu." Kdyby ovšem nejhorším, co tu uvidíme, bylo neherectví hlavní představitelky, obsazené zjevně pro naprosto jiné důvody, bylo by to ještě fajn. Celou první půlku filmu nesledujeme nic než Camasa, kterak se snaží dostat šerifovu dceru, přičemž se pere s francouzským vojákem, aniž by mu to dalo práci. Walter Barnes má zase koně jménem Kokain a dává mu drogy. Tvůrci se občas snaží o komedii a občas o patos nejde jim ani jedno. Vše je směšné spíš nechtěně. Člověk má pocit, že ten film provázely tak těžké finanční problémy, že nejen že některé scény byly vystřiženy, ony ani nebyly natočeny. To, co se natočilo, pak bylo jakž takž sešito dohromady, aby to dávalo nějaký drobný smysl. Ale pořád celkem nahodile. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Režie: Gian Rosso, kamera: Gino Santini. Nepříliš povedený špageťák s námětem podobným filmu Hannie Caulder, byť hlavní hrdinka je od počátku protřelejší. A právě ta hlavní hrdinka je jediné velké plus tohoto filmu, její sex appeal je nepřehlédnutelný. Ale jinak spíše samé mínusy. Hlavní padouch vypadá a často se i chová jako obecní prosťáček. Děj se má odehrávat v dobách Maxmiliánova Mexického císařství, ale kostýmy jsou jak z doby o dvacet a více let mladší. Vůbec to vypadá, že jsou to kostýmy recyklované z několika různých westernů. A k tomu nevalné až špatné herecké výkony. To prostě nezachrání ani neustálá akce a četné přestřelky. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že při vzniku tohoto filmu dával režisér někomu nějaké pokyny. Vůbec netušil, zda chce točit westernovou komedii, nebo tragickou romanci, v konečném důsledku nefunguje ani jedno, podivné dějové skoky nedávají žádný smysl a hlavní darebák s obličejem Quasimoda je kapitola sama pro sebe. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Název snímku evokuje na ženskou hrdinku mezi desperáty v Mexiku, ale zůstalo to jen u nápadu. A nebo na takový nápad byli tvůrci ještě opatrní. Je krásná, chová se jako dáma a když vidí bezpráví, sáhne po svém koltu ukrytém pod sukní a ukáže, jak přesnou má mušku i na delší vzdálenost. A kromě toho se snaží zbohatnout hraním karet. A to je asi tak o ní všechno. Poměrně málo. Snímek se netváří jako typický drsný spaghetti western a spíše evokuje k čiré popcornové zábavě. Kolem ní je poměrně dost postav a v rozjařené dějové lince se to všechno tak podivně proplétá, až z toho vychází neblahý zmatek. Dějová linka inklinující k romanci zůstala stát hned na začátku a bandité jakoby spíše přehrávali své skotačení. A to tu je navíc se svými trablemi ještě jedna další dáma. Nic než dějový myšmaš všeličeho ztrácející půdu pod nohama snad ve všem. Snímek se v žádném případě nebere vážně. Jako komedie ale také ne. Je to zkrátka takové půl na půl, a tak na jedno shlédnutí, jen tak ze zvědavosti, se to ještě jeví jako dobré, ale potom už bohužel. A nakonec jedna zajímavos. Jedná se o film, který právě onou dámou inspiroval Quentina Tarantina k natočení svého filmu ´Kill Bill´ (2003) ()

Reklama

Reklama