Reklama

Reklama

Živý kokon

(TV film)
  • Česko Záchranná kapsule (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Ve stísněném prostoru záchranného modulu pluje po havárii mateřské lodi nekonečným oceánem vesmíru osm lidí. Mají šanci přežit?  Je Štědrý večer roku 2169 a nádherným nekonečným vesmírným oceánem míří na palubě lodi Terrania k Zemi přes dva tisíce lidí. Ve chvíli, kdy cestující oslavují, začnou lodi selhávat životně důležité systémy. Je vyhlášen stav nouze a nařízena okamžitá evakuace. Všichni pasažéři se snaží co nejrychleji opustit vesmírný koráb, ale odpoutat se od mateřské Terranie se podaří pouze jednomu záchrannému modulu. V zoufale malém prostoru, téměř bez naděje na pomoc je v něm uvězněno a pluje nekonečným vesmírem osm lidí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řad sračkoidních, nudných sci-fi braků ve vesmíru totálně o ničem. Opět film z roku 93 vypadá kvalitou na 80léta. ()

TonyStark 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je zralá na označení "odpad". Ovšem vydrží-li někdo u telky o něco déle, zjistí, že se jedná o poměrně slušně (v rámci béčkových,ale spíše céčkových možností) natočené komorní drama. Tenhle snímek si na nic nehraje a přesně tak je potřeba ho i vnímat - je to typický představitel půlnočního programu komerčních televizí. Homer Simpson by dal čtyři hvězdičky. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Tradičné klišé - ľudia v jednom bunkri, ktorých zachváti ponorková choroba...klasické hádky a obviňovania, na ktoré teda nie som veľmi zvedavý. Akurát je tam vsadený scifi prvok v pododbe záchrannej vesmírnej sondy unášanej vesmírnym vetrom. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Moc nečekejte a nebudete zklamání. Film je příjemná kombinace scifi, detektivky a psychologického dramatu. Ani jedno z toho není dobré, ale absence hluchých míst a celková svižnost scénáře poskytují divákům tohoto béčka docela hezký zážitek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama