Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaná rozprávka na motívy románu Charlesa Dickensa "Oliver Twist".Osamelý kocúrik Oliver sa ocitne v nebezpečných uliciach New Yorku ,ovládaných zvieracím gangom.Počas jednej z nebezpečných nocí stretne dievčatko menom Jenny Foxworth.Toto stretnutie navždy zmení jeho život. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Neviem, ako je možné, že som sa k rozprávke nedostala ako malá pri svojich pravidelných návštevách videopožičovne. Nemá to kúzlo Levieho kráľa, Medvedích bratov ani Lady a Trampa; no za to má výborné pesničky a veľmi dobre zakomponovanú akciu. Malý Tito bol rozhodne najlepší. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta, malé koťátko, malá Jenny z bohaté rodiny, Billy Joel, bezďák, mafie a Cheech v roli mexické čivavy v Disneyovce z taktzvané "Dark Éry" podle Dickensova nejznámějšího románu. Že to nejde? Musíte však mít dneska cit pro nekorektnost. Tehdy byl Disney válcován Donem Bluthem, ale pro mě srdcovka. Jen asi nikdy nebyla zde dabovaná. A hned po roce přišla Ariel a Disneyho renesance... ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší Disneyho klasický 2D animák...plný akcie, na animák perfektného humoru, plný zvierat, ktorých si musíte zamilovat a držat im palce počas celého príbehu. Takisto dramatické scény spolu s hudbou a vierohodnými záporákmi sú skvelé. Veľmi príjemné prekvapenie...čivava Alonso rulezz. Hodnotenie: 90% ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

No, byli to sice takoví psí darebové kteří si podmaňili ulice a dělali kocourkovi osobní strážce. Ale nakonec mě opět dojalo to, jak všichni nakonec spolupracovali včetně toho pána co se o ty psy staral. Ten byl nejlepší. A jak se všichni sešli na narozeninové oslavě po tom všem co spolu prožili, tak to bylo to nejdojemnější. :-) ()

studiobadguy 

všechny recenze uživatele

Další film který u nás nikdo nezná. Animace je naprosto výborná. Je zde využíváno hodně počítačové Animace a to je jedině dobře. Film vypráví příběh Olivera Twista. Ovšem tady si Disney trošku víc vymíšlí protože film se odehrává v New Yorku a původní příběh je vyprávěn někde úplně jinde.Postavy nejsou ničím speciální nejsou ani špatně ale ani nejsou ty nejlepší. 75% ( 4 hvězdy z 5 ). ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama