Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie a Lou jsou dva mizerní podvodníčci na útěku před vymahačem pohledávek. Schovají se v jednom domě, kde se ze záznamníku dozvědí, že majitel domu je asi na jeden nebo dva měsíce v zahraničí a že člověk, který měl dům v době majitelovy nepřítomnosti hlídat, se nedostaví, protože dostal práci v jiné části země. To se Eddiemu a Louovi celkem hodí... dokud na nečekanou návštěvu nepřijedou příbuzní majitele domu. Z Eddieho se v mžiku stane onen hlídač domu, který nepřišel, a následuje série neuvěřitelných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná komedie, která přinese několik povedených vtipných scének. Film začíná velmi slibně a vypadá to na výbornou podívanou ovšem v druhé polovině filmu, kdy děj ztrácí spád, se mi celkový dojem trochu kazí. Děj se dost táhne, místy docela nudí a romantický příběh tomu taky zrovna nenahrává. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, čim si tahle pohodová komedie vysloužila tak nízký hodnocení. Já jsem se od začátku do konce docela slušně bavil a na některý scénky rozhodně jen tak nezapomenu. K tomu bych ještě zmínil navíc docela dobrej soundtrack (Fine young cannibals, Mory Kanté, Yello a další). Sice film nenabídne nic moc originálního a je celkem jasný, jak to dopadne, ale ty 4 hvězdy tomu bez nějakýho velkýho váhání dám. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrný film o podvodníkovi jménem Eddie (Dana Carvey), kterému se úplnou náhodou naskytne možnost rychle splatit dluh - vetře se do bohaté rodiny a předstírá, že je bohatý makléř. Film má sice úplně stejný scénář jako každý druhá "moderní" komedie - podvodník -> podvodník se zamiluje -> vystaven morálnímu dilema -> přizná se a vše dobře dopadne, ale na druhou stranu rozhodně neurazí. Nerad to říkám, ale za poslední týden je to to nejlepší, na co jsem v televizi narazil. **+ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama