Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Howk je vodič kamiónu, ktorý rieši typické problémy svojej vrstvy. Aj pre to je citovo vzdialený od svojho syna Michaela, ktorý mu na krátky čas padne do starostlivosti v neprítomnosti matky. Hawk má veľký sen vyhrať turnaj vo pretláčaní. Pozadie takejto udalosti ale nie je nič pre malých chlapcov. Herecké obsadenie: Sylvester Stallone (nar. 1946, USA) vie svojou miestami grobiánskou povahou strhnúť všetku pozornosť na seba. Zahrať podobné športovo emočné roviny mu celkom ide. Pocity: Miestami to bolo emočne dosť na hrane. Operácia matky, vzťah otca so synom, dedko, ktorý chce otca vyšachovať. Ale vo finále sa mi film celkom páčil a dobre sa na neho pozeralo. Finálny súboj po vzore Rockyho kedy sa absolútny outsider dostane na vrchol sú evidentne v kurze. Pridaná hodnota: Rodinná jedno hubka na dlhý opršaný deň. Nič moc vám nedá ale ani nenudí. 57% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi ty, co si do tohoto filmu rádi s rozběhem kopnou. Nemám ani potřebu ho nějakým způsobem odsuzovat, protože se mi líbilo, jak hrál Stallone otce, který musí zabojovat o lásku svého syna. Stallone si prostě udělal takovou malou odbočku od svých drsňáků, kteří toho zrovna moc nenamluví a rozdávají rány na všechny strany. Já to beru jako osvěžení jeho filmové tvorby. Taky je to film mého dětství. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hlavním kamenem úrazu filmu Do útoku je David Mendenhall, který mě v každém záběru doslova iritoval. Nebýt jeho, tak se jednalo o slušné sportovní drama. I téma filmu je zajímavé. Věnovat se prostředí závodů v páce je originální a nic podobného jsem nikdy neviděl. Závěr tedy je, že Do útoku je velice slušný film s příšerným dětským hercem a tudíž jen dvě hvězdy. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh, na němž není nic složitého - je přehledný jako širá pláň, předvídatelný, černobílý a třeba i trochu prostoduchý, ale jeho neoddiskutovatelnými klady jsou úžasná dobová atmosféra a přímočarý tah na branku. Sly je prostě zase jednou ten správný chlap se silnými svaly a se silným náklaďákem - chlap, který zůstává tím jediným pevným bodem ve vesmíru, když se všechny okolní světy hroutí. Nemusíte brát mé 4* moc vážně, ale "Do útoku“ je snímek, ke kterému mám osobní vztah - a nezklamal mě ani po letech. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Aby nedošlo k mejlce, "Over the top" je rodinný film na odpoledne a jako takový si myslím funguje velice dobře. Navíc je svou audiovizuální stránkou doslova esencí 80. let, přičemž tato dekáda samozřejmě kýčem nešetřila. Nabušený trash soundtrack, jehož autorem je italský syntezátorový mág Giorgio Moroder (jehož doprovází různí vokalisté), do toho všeho víc než zapadá. Ústřední pecka Take it higher s Larrym Greenem je fakt šlágr jaxe patří. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, Arizoně, Utahu a Coloradu. (Terva)
  • Kromě Ricka Zumwalta bylo ve filmu možné na krátkou chvíli spatřit i další profesionální zápasníky v páce. Jmenovitě Johna Brzenka, Clivea Deana nebo Allana Fishera. Malou roličku si ve filmu střihl i Scott „Flash“ Norton, který se později stal známým wrestlerem. (Foxhound#1)
  • Když zastaví Michael (David Mendenhall) v kradeném pick-upu na stopce, má u auta stažené okénko. V záběrech z dálky má při příjezdu a odjezdu z křižovatky auto okno zatažené. (Fenk)

Reklama

Reklama