Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružné příběhy dvou bratrů švábů. Rob sice moc rozumu nepobral, zato však získal zvláštní robotické schopnosti. Jeho chytrý bratr Reg je vždy nablízku (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Náhodou to bola zábava. Ja som sa zabával aj na týchto šváboch. Nebolo to síce nejako super prepracované, ale obstálo to. A áno tá spomínaná hláška "Prečo Ja? Prečo to vždy odnesiem ja?" bola korením tohto seriálu. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Představte si život bez peněz. Nemáte ani cent a myslíte si, že bez toho se dokážete obejít? TAK NEČUMTE NA MŮJ KOMENTÁŘ A UPALUJTE ZAPNOUT TENHLE SERIÁL. Rob, který získal robotické schopnosti vám ukáže, že svým chováním se nemusíte stydět, že jste tlustí... to takyyyy... ale já to myslel tím způsobem, že když pomáháte ostatním, a nechcete od nich žádné peníze, tak se podstata peněz vrátí do vaší mysli (pokud ovšem nenarazíte na všetečnou havěť, která vám může pokazit plány). Ano přesně tak, mluvím o jeho bratrovi Regovi, který sice svého bráchu má rád, ale jde mu prakticky jenom utírat si zadek prachami. A tady nastává problém ten, když Sterling nabídne práci těmhle dvoum broukům a slíbí jim pořádné money. Potom teda už jde o to, jak se bratři zachovají v situaci, a jestli půjdou podle plánu k penězům, nebo pomůžou těm druhým, které Sterling považuje jako rukojmí. Taky se stává, že se dokážou ti dva dostat k penězům i jiným způsobem a teď musí jenom k nim najít cestu. Na tomhle seriálu se mi líbí, že je velice poutavý, vtipný, často zákeřný, příběhově klapající a celkem krátký. Rád přidám těmhle sympaťákům o hvězdičku navíc, jen díky tomu, že nám Jetix umožnil se na tento seriál podívat. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

ja som sa na tento seriál pozeral rád. Podľa mňa bol celkom zábavný. Najlepšie asi keď sa Reg chcel dostať do basy a keď Rob bol námesačný. Podľa mňa to bolo zábavné. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupý Rob a zlý Reg byla supr dvojka, na kterou jsem se vždycky rád díval. Skvělý námět a zkreslení se taky povedlo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama