Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kingik 

všechny recenze uživatele

Do takové komedie se DJ Qualls typově hodí a tak je na legraci zaděláno. Tvůrci mu tam přihodí Eliza Dushku, všechno to hodí do žánru jemné parodie a divák by neměl být zklamán, protože tady jde hlavně o kadenci gagů a ta je uspokojivá, ale rozhodně ne tak třeskutá jak by se dalo čekat. A výsledkem je tedy v podstatě film, který "looserům" dokonale zvedá sebevědomí. ()

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohá záležitost, na které jsem opravdu nenašel jedinou inteligentní, duchaplnou nebo vtipnou věc. DJ Qualls je víc než trapnej, humor dobrý tak akorát pro jedince slabomyslnějšího založení a děj by se dal přirovnat k reklamě na Ariel. Nechci nikoho urazit, ale dát tomuhle dílu víc jak dvě hvězdičky podle mě může jenom blázen... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak se změnit ze studenta, který je prakticky bez přátel a jehož si všímají jen školní borci, kteří ho šikanují a ponižují, ve studenta, kterého všichni obdivují a uctívají? Zajímavý návod by vám mohla poskytnout tato komedie, která občas stojí na dost tenkém ledě (mám na mysli parodii na film Statečné srdce), ale na druhou stranu jsou zde i některé hodně zajímavé myšlenky. A co mě překvapilo je to, že mi zde DJ Qualls ani příliš nevadil, ale je pravda, že jakmile někde má hlavní roli, tak je to vhodný adept na přizabití, jemu spíše asi sluší role vedlejší, každopádně se ale dal s určitým sebezapřením vystát, což je ode mne vůči tomuto herci poklona. Ale ženské role, to už bylo něco jiného, Eliza Dushku je zde jako vždy atraktivní a nádherná herečka, na kterou se krásně dívá. A potěšili i lidi, kteří si zahráli sami sebe, jako Tony Hawk (scéna během zápasu amerického fotbalu, kdy seděl mezi dvěma kamarády, kteří o jeho hlavu nakonec přerazili skateboard byla jednou z těch nejpovedenějších v tomto filmu) nebo David Hasselhoff. Zkrátka tato komedie je nápaditá, je zajímavá, je i vtipná, takže jediné, s čím mám problém, je herec v hlavní roli, kdyby tam byl někdo sympatičtější, tak bych možná i ty čtyři hvězdy dal, takhle je to přesně někde mezi a v tomto případě zaokrouhluji dolů, takže to máme za tři hvězdy. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Což o to, sranda to byla, ale pro specifické publikum. Ale co, kdo chce, zasměje se, kdo nechce, ten se nezasměje. Filmy (a komedie taktéž) ze školního prostředí mám rád, objektivně ale musím uznat, že kdybych dal tři hvězdy, musel bych se ostatním mým dvouhvězdičkovým filmům omluvit. Myslím si ale, že i přesto, se dá na film podívat a trochu se odvázat. Pasáž s přípravou na novou osobnost mi připomínala film "Big Stan". Tam to ale bylo minimálně o dvě třídy lepší. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Je to slabé a čudujem sa, kto všetko zo známych nehercov bol ochotný sa na tom zúčastniť. Hlavne tekému Tony Hawkovi alebo Henry Rollinsovi.......... Haselhoff je iná kategória. Tiež je to neherec, ale jemu sa nečudujem :-)........Inak, tieto známe tváre sú asi to jediné, čo pobaví a poteší......... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama