Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $29,760,152Tržby Celosvetovo $31,167,388 ║ v tomto prachsprostom komdiálnom žánry sú američania borci... ďalšia trápnosť šedivá ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jisté 3* za šíleně střeštěné nápady a Dje Quallse v hlavní roli :-))). Některé scény a vtípky byli šíleny(=super). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to strasna volovina, ale ja tenhle film uz videl nekolikrat a vzdycky me slusne pobavil. Pribeh o looserovi, co se z nej stane frajer, je fakt neskutecne omletej a tady pribeh neprinasi nic novyho, ale o to tu ani tak nejde, tady jde o jednotlivy vtipy a i kdyz hodne neni tak vtipnejch, jak tvurci zamysleli, porad se tu naky slusny najdou a film nenudi. Navic Qualls se pro role looseru snad narodil a tady exceluje, bohuzel jako drsnakovi uz mu to tolik nejde a spis pusobi jak blazen. Co se tyce ostatnich, Eddie tradicne hodne vtipnej, Eliza a Zooey sexy a navic slusne hrajici. I kdyz by se filmu dala vytknout spousta veci, ja se u nej proste bavil, takze lepsi 3*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nepovedená teenagerovská komedie, kerá je sice netradiční, ale o to horší. Je sice pravda, že D. J. Qualls se na tu nulu hodí perfektně, ale ten jeho přerod na hrdinu je už fakt těžko uvěřitelnej, ten toho chudáčka v sobě prostě nezapře, ani kdyby nakopal koule všem na tý škole. Krom toho je to i jinak celý blbost ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tieto bezduché, bezhodnotné americké komédie pozerám len vtedy, keď už naozaj nemám na výber. Ale cez to všetko majú niečo do seba. Lacné vtipy, lacný scenár, lacní herci a aj tak sa na to dá pozerať. Ale tipujem, že Hasselhoff zhrabol za dvojsekundový záber viac ako celý štáb dokopy :). Ale to pobavilo najviac. 60%. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Plné fajn nápadov, celkom dobre som sa bavil, hlavne na "vražednom" pohľade a motívu z Con Air :D Inak je to celkom hovadina... Eliza Dushku ovplyvnila moje hodnotenie ;) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak se změnit ze studenta, který je prakticky bez přátel a jehož si všímají jen školní borci, kteří ho šikanují a ponižují, ve studenta, kterého všichni obdivují a uctívají? Zajímavý návod by vám mohla poskytnout tato komedie, která občas stojí na dost tenkém ledě (mám na mysli parodii na film Statečné srdce), ale na druhou stranu jsou zde i některé hodně zajímavé myšlenky. A co mě překvapilo je to, že mi zde DJ Qualls ani příliš nevadil, ale je pravda, že jakmile někde má hlavní roli, tak je to vhodný adept na přizabití, jemu spíše asi sluší role vedlejší, každopádně se ale dal s určitým sebezapřením vystát, což je ode mne vůči tomuto herci poklona. Ale ženské role, to už bylo něco jiného, Eliza Dushku je zde jako vždy atraktivní a nádherná herečka, na kterou se krásně dívá. A potěšili i lidi, kteří si zahráli sami sebe, jako Tony Hawk (scéna během zápasu amerického fotbalu, kdy seděl mezi dvěma kamarády, kteří o jeho hlavu nakonec přerazili skateboard byla jednou z těch nejpovedenějších v tomto filmu) nebo David Hasselhoff. Zkrátka tato komedie je nápaditá, je zajímavá, je i vtipná, takže jediné, s čím mám problém, je herec v hlavní roli, kdyby tam byl někdo sympatičtější, tak bych možná i ty čtyři hvězdy dal, takhle je to přesně někde mezi a v tomto případě zaokrouhluji dolů, takže to máme za tři hvězdy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V rámci teenagerských komédií určite silný nadpriemer a to nie iba kvôli cameo rolám (Gene "KISS" Simmons, Tommy Lee, David Hasselhoff). Úvod je otrasný, to si povedzme na rovinu. Scéna zlomenia penisu je jedna z najhnusnejších a najúbohejších scén, aké som mal možnosť vidieť. Potom sa to ale rozbieha. Príde pár vtipných momentov a pár skvelých postáv (pasáž vo väzení je úžasná). Hrá dobrá hudba (najlepšia je alternatívna verzia Wannabe Gangsta od Wheatus), herci sú fajn (DJ Qualls, sexy Eliza Dushku). Zaujala ma aj mierne psychologická a satirická línia filmu, kde sa tvorcovia vysmievajú teenagerským kultov a typickému kastovaniu na školách. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

"nééé, no doprdele", honilo se mi hlavou devět minut z deseti... neměl by se člověk u komedie smát? místo toho aby se bál, jestli bude následující scéna trapnější než předchozí?! dobře, když zavřu obě oči, vypotím půlhvězdu za hudbu a půlhvězdu za dvě tři ušklíbnutí za celou dobu... ufff, jedna z nejslabších kůl-týn-komedií, co spatřila světlo světa. rychle zapomenout!!! 20% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Do takové komedie se DJ Qualls typově hodí a tak je na legraci zaděláno. Tvůrci mu tam přihodí Eliza Dushku, všechno to hodí do žánru jemné parodie a divák by neměl být zklamán, protože tady jde hlavně o kadenci gagů a ta je uspokojivá, ale rozhodně ne tak třeskutá jak by se dalo čekat. A výsledkem je tedy v podstatě film, který "looserům" dokonale zvedá sebevědomí. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celkem šílená komedie. DJ Qualls hraje školního loosera, kterému se díky shodě náhod podaří stát se oblíbeným a sbalit holku svých snů. Taky má svoji funkovou kapelu. "Nacpu tě do popelnice." :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Šílená, typicky americká komedie z prostředí střední školy. Byli chvíle, kdy jsem se pousmál nad určitými "komediálními" scénami, ale celkově byl tento film o ničem. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Oblíbený film mého pubertálního já. Je to neskutečná blbost, ale některé vtípky mě doslova položily. Výborný Qualls a Griffin, i maličká role Tonyho Hawka pobavila královsky. Snake eyes! ()

Papekus 

všechny recenze uživatele

Včera jsem si to po letech pustil znovu (úklid disku :)) a opět mě překvapilo, jak mě to bavilo. Jasně .. je to běžná komedie ale na mě prostě funguje .) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů nedokáže vytáhnout film, který je ze své podstaty blbina. Navíc mi něčím dost silně vadí DJ Qualls. ()

Reklama

Reklama