Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

AlBertzap 

všechny recenze uživatele

Profláklá americká kultovní teenagerská komedie:D ale stejně má v sobě nějaké nadpřirozené kouzlo, které mě uchvátilo a z těch všech jiných komediích o mládeži je tahle prostě the best. Ty rádobyvtipné scény a dementí vtipy jsou tak nesmyslné až jsou naprosto úžasné a já takový humor prostě zbožňuju - "ftršššš", "válej se, to bude dobrý..", "tygří dráááp!" viděl jsem to asi dvacetkrát a směju se tomu pořád stejně. Stejně tak mě vzrušuje i nádherná Eliza Dushku, na jejíž přehlídku plavek vzpomínám až do teď:D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nepovedená teenagerovská komedie, kerá je sice netradiční, ale o to horší. Je sice pravda, že D. J. Qualls se na tu nulu hodí perfektně, ale ten jeho přerod na hrdinu je už fakt těžko uvěřitelnej, ten toho chudáčka v sobě prostě nezapře, ani kdyby nakopal koule všem na tý škole. Krom toho je to i jinak celý blbost ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že docela dobrá a koukatelná komedie aspoň pro ty, co u toho hledají teen-komediový vyžití a nechtěj u toho počítat matematiku. Celej tenhle film se nese na takovym pohodový pohodový vlně a má i dost vtipnejch a i dost crazy momentů, talýe dle mýho ani neni možný se u ní nudit. Jinak Eliza Dushku je bohyně a Hasselhoff nakonci zahřeje u srdce. :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak se změnit ze studenta, který je prakticky bez přátel a jehož si všímají jen školní borci, kteří ho šikanují a ponižují, ve studenta, kterého všichni obdivují a uctívají? Zajímavý návod by vám mohla poskytnout tato komedie, která občas stojí na dost tenkém ledě (mám na mysli parodii na film Statečné srdce), ale na druhou stranu jsou zde i některé hodně zajímavé myšlenky. A co mě překvapilo je to, že mi zde DJ Qualls ani příliš nevadil, ale je pravda, že jakmile někde má hlavní roli, tak je to vhodný adept na přizabití, jemu spíše asi sluší role vedlejší, každopádně se ale dal s určitým sebezapřením vystát, což je ode mne vůči tomuto herci poklona. Ale ženské role, to už bylo něco jiného, Eliza Dushku je zde jako vždy atraktivní a nádherná herečka, na kterou se krásně dívá. A potěšili i lidi, kteří si zahráli sami sebe, jako Tony Hawk (scéna během zápasu amerického fotbalu, kdy seděl mezi dvěma kamarády, kteří o jeho hlavu nakonec přerazili skateboard byla jednou z těch nejpovedenějších v tomto filmu) nebo David Hasselhoff. Zkrátka tato komedie je nápaditá, je zajímavá, je i vtipná, takže jediné, s čím mám problém, je herec v hlavní roli, kdyby tam byl někdo sympatičtější, tak bych možná i ty čtyři hvězdy dal, takhle je to přesně někde mezi a v tomto případě zaokrouhluji dolů, takže to máme za tři hvězdy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie ze střední školy. Lúzři versus fotbalisté a roztleskávačky. Rozbít středoškolskou hierarchii nějakou povedenou taškařicí se tady Dizzimu docela povedlo a nádavkem ještě vyhrál nejhezčí holku ústavu. A tak to má taky být. Všichni si uvědomili jaký jsou hovada a vzorně se umravnili. Kromě toho je tu ale taky pár dobrých vtipů a nějaký ten nápad. Takže je to docela príma zábava, i když nic převratného. Alespoň hlavní hrdina není slizoun, ale skutečný lúzr. 70% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama