Všichni moji muži

Komedie

USA, 1998, 105 min

Don Roos

Mason Daring

Rozpočet $5miliónovTržby USA $5,881,367Tržby Celosvetovo $7,100,000(11.1.2010)

• movie

Nezávislá černá komedie, od které jsem jako že něco očekával, ale nesympatická hlavní hrdinka Christiny Ricciové mi děsně vadila a po shlédnutí jsem nenašel jediný důvod, proč dát téhle zmatlanině víc jak 2hvězdičky. Scenárista chtěl zřejmě napsat něco ve stylu filmu MANIAK s Reese Witherspoonovou, ale neměl na to!(26.8.2003)

56. Zlatý Glóbus za rok 1998 - nominace (1) - Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Christina Ricci(9.12.2008)

• Cushing

Tato komedie není vtipná, má odtažitý scénář, neuvěřitelně se táhne a ničím nevybízí diváka, aby čekal na další záběr...(2.6.2009)

• lennyd

Dedee Truittová (Christina Ricci) po smrti svého otce utíká od matky ke svému bratrovi Billovi (Martin Donovan), který je oblíbeným učitelem v Indianě. Mimo to je také gay, a žije se svým přítelem Mattem (Ivan Sergei) v domě, který sdědil po svém bývalém příteli. Dedee je ale pěkná potvora, takže Matta (i přes to, že je gay) svede, a pod výmluvou na těhotenství ukradnou Billovi peníze a utečou. Mimo to Billa vydírá Jason, který tvrdí, že je Mattovým přítelem. A ještě se do toho pletou Randy, skutečný otec dítěte, Lucia (Lisa Kudrow) sestra Billova bývalého přítele a Carl, milenec Lucie. A samotné dítě a popel mrtvého přítele Billyho... Uff, zdá se vám to zmatený? Tak to nejste sami. Jednotlivé postavy jsou tak propletené, že za chvíli netušíte kdo s kým a co a za kolik. Oproti jiným pomotaným filmům je zde nevýhoda, že se vztahy kombinují i mezi stejnými pohlavími, čili vzájemných kombinací je dvojnásob. Ale co už.... Don Roos vsadil vše na jednu kartu, a to Christinu Ricci - jenže zde je tak ukrutně nesympatická, že mě to film tuplem pokazilo. Ostatní jsou docela ok, příjemný Martin Donovan či Lisa Kudrow ( i když ta se z Přátel asi nikdy nevyvlíkne). No nic moc...(5.8.2008)

Slušná černá komedie. V čele stojí manipulativní a nádherně odporná Christina Ricci, která od Adamsovy rodiny vyrostla nejen co se výšky týče.(20.6.2005)

Zajímavej film s propletenym dějem a výbornym nápadem komentáře hlavní hrdinky dává dohromady průměrnej filmýk s přesvědčivou Christinou Ricci.(24.8.2003)

• hacho

Ty komentare hlavni hrdinky dle meho srazeni uroven filmu o tridu niz - vadily mi tam.(25.8.2003)

Tenhle film drží nad vodou hlavně Christina Ricci, Lisa Kudrow, několik poměrně neotřelých nápadů a nepředvídatelný děj. Naopak za některé stupidní a rádobyhlubokomyslné dialogy by zasloužili scénaristé torturu, stejně tak jako casting za obsazení Lyle Lovetta. Ale celkově příjemný filmeček.(8.12.2009)

• edie sedgwic

Len velmi malo hereciek hra tak mizerne a afektovane ako Christina Ricci, ale tie to aspon vykryju fyzickou pritazlivostou. Tento film bol nehorazne slaby, smiesny a o nicom. Strata casu.(21.1.2011)