Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Příběhově jasná slátanina. Komu to ale vadí? Fanoušek Jackieho si Mstitele pustí, protože chce vidět tu dokonalost akrobatických kousků a sem tam dobrou hlášku. Díky těmto Jackieho charakterististickým rysům jde rozhodně o nadprůměr. Bohužel však né čtyř hvězdičkový, neboť obojího tam bylo nečekaně málo...70 % ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět zazářil. I když má své o malinko lepší filmy, i tady jsem se zasmála. Ale začátek byl pro mě hodně nudný, začalo mě to bavit, až se probudil u afrických domorodců. Některé scény byly vydařené, některé až nudné. Neví ani komu věřit a mě se to tam začalo plést, kdo dělá u koho, kdo je ten špatný atd. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Agent, nasazený do tajné mise, je zrazen svými nadřízenými a po úrazu hlavy ztrácí paměť. Když se dostane z džungle, začíná pátrat po své minulosti a po lidech, kteří se ho snažili zabít. Tradičně komediální bojové umění Jackie Chana. Příběh není nijak hluboce rozpracovaný a rozmanitý, ale veselých scén je tu přehršle. Pokud v tom divák nehledá filosofické výlevy a hlubokou myšlenku, pak se musí náramně bavit. Scénář jasně vsází na jednoduchost a především na bojové scény, ve kterých Chan ukazuje svoje umění. Lehce nadprůměrný film, který si určitě najde své diváky v řadách fanoušků Jackieho. 70% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená komedie s křovákem Jackiem, hledajícím svou minulost. Nechybí jeho povedený strýček a uječená přítelkyně. Choreografie soubojů je opět perfektní, vyzdvihnout musím ten na střeše budovy v Rotterdamu. ...teď už jenom zbývá zmáčknout ENTER a peníze putují rovnou na Váš účet...fond Zachraňte děti:-)70% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)
  • O bojovou choreografii se postarali protagonisté Jackie Chan a Bradley James Allan. (ČSFD)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)

Reklama

Reklama