Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o tom, jak se jednoho dne probudí k životu prehistorický člověk jménem Eegah (Richard Kiel). Při jeho první procházce na něj narazí žena, která se svůj neobvyklý zážitek snaží sdělit ostatním. Nikdo jí však nevěří, a tak se rozhodne se svým přítelem a otcem jít onoho zvláštního muže hledat. Když ho najdou, Eegah se do ženy rázem zamiluje a je ochoten pro ni udělat cokoliv. Ale to se nelíbí nikomu. Kdo tedy vyhraje, člověk z jeskyně nebo Arch Hall v roli přítele? (Dlee)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videl som spústu zlých filmov, zlých až do morku kostí. Ale boli zábavné, trápne nechceným spôsobom. Je ich naozaj veľa ( filmy Eda Wooda, turecké mockbusters, The Asylum a SyFy hity, filmy Neila Breena atď ), ale toto ma nepobavilo a ani ako fanúšika Béčkových, Céčkových, či Zetkových trhákov. Toto bolo proste čistokrvne zlé a hlavne nudné, ako prechádzka výtvarnou galériou, pokiaľ nieste fanúšikom sochárskeho či maliarského umenia. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tohle byla paráda. Jeden neandrtálec se probudí ze spánku v současnosti. Nebo spíše v krásných 60 letech kde se tak moc miloval Presley a parádní country hudba, teda parádní. To je to poslední co bych použil. Tady ta hudba je totiž hrozná. Country mi nějak nevadí ale to co tady bylo tak to byla síla i na mě. Navíc Arch Hall kterýho jsem viděl asi ve 4 filmech je nesympatickej až hanba, a to jeho wow-de-wow wow na konci filmu byla kurevská síla. A ani ostatní herci nejsou moc dobří, neandrtálce hraje Kiel což ještě šlo dokud měl ty srandovní nasazovací fousy ale jakmile se oholil tak vypadal jak nějakej Jenda. Film je neuvěřitelně špatný ale taky zatraceně zábavný. Scény s Kielem jak představuje svojí mrtvou rodinu jsou fakt dost funny. A jak Kiel chodí po městě s tou svou palicí nemá chybu. Další dobrou věcí je nadrženost. Přesně tak neandrtálec je tu tady pěkně nadržený, nojo poprvý ucítí ženskou a hned by na to šel. Chlívák jeden. Násilně ustřihlej konec je už jen třešinka na dortu, tenhle film nedoporučuju pro nikoho. A proč teda dávám 3*? Ten film je tak špatný že prostě musím dát ty 3 on je totiž špatný až je zatraceně zábavný. Něco jako Plan 9. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opět jsem zabruslil do šedesátých let, nebral jsem ohled na nízká hodnocení a očekával zajímavou podívanou. Sice z toho zase smrděla romantika na sto honů, ale když já mám pro Obry slabost. Je sice pravdou, že samotná myšlenka (pointa) nebyla vůbec špatná, jenže zpracování hodně pokulhávalo a pomalé tempo příběhu neskutečně uspávalo. Pořád jsem tak nějak čekal, že Eegah spustí se svým kyjem pořádný běs a krvavou podívanou, ale on chlapec začal přemýšlet hlavně svým (pyjem) – to se mu nedá ani tak zazlívat, protože Marilyn Manning byla vážně rajcovní (hlavně v plavkách). Její taneční kreace…no co vám mám povídat. Jenže tím trpěla hlavně atmosféra, která byla místy až moc nezáživná. Hororového tu toho vlastně ani moc k vidění není, protože i ta jediná „umírající“ scéna je spíš taková legrační… ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama