Reklama

Reklama

Recenze (4)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Zombies on Broadway je skutočne vydarenou komédiou s dnes už overenými vtípkami. Dôležité je, že nejde o ďalšie béčko z produkcie Monogram, ale o béčko z RKO, čiže kvalita je oproti iným zombie filmom z tohto obdobia o poznanie lepšia. Príbeh sa sústreďuje na dvojicu neschopných gangstrov, ktorý svojmu šéfovi sľúbia skutočného zombie na performance v jeho klube. Osud to chcel tak, že sa vydávajú na ostrov San Sebestian (ten istý ostrov, ktorý nájdete v lewtonovských filmoch I Walked with a Zombie a The Ghost Ship), kde stretávajú tajomného Belu Lugusiho. Celý filmík je podarený a naozaj vtipný a potešujúca je aj prítomnosť Darbyho Jonesa, ktorý si identickú úlohu strihol už v spomínanom I Walked with a Zombie. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zajimave provazane se skvelym filmem I Walked with a Zombie. Jedna se spis o usmevnou podivanou, nez o nejakou rachandu. Potesila ucast krasne Anne Jeffreys, coz byl pravy duvod meho zajmu o tento filmek. Vybornej byl tez akcni Bela Lugosi, vykulenej zombie Darby Jones, a oblecena opice-zaskodnice. :-) 3+ ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Komedie, která sice není vůbec vtipná, ale kvůli tomu odlehčenému tónu se na ni celkem příjemně kouká. Nejpříjemnějším překvapením pro mě bylo zjištění, že jde o jakýsi neoficiální sequel k I Walked with Zombie, když se hned v úvodní scéně na ostrově ukáže zpívající černý kytarista s odporně chytlavou melodií, co svým hraním komentoval situaci už tam. Zombie se projevují jen tím, že mají vypoulené oči (no budiž), a ti dva pitomci v hlavních úlohách mě akorát tak iritovali. Nicméně film je správně bláznivý, Lugosi a krasotinky ho jen vylepšují, takže proč ne. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zombíci na Broadwayi pro mě byli celkem příjemným překvápkem, zábavná hororvá komedie s velkým nádechem béčkovosti a větší troškou té správné okořeňující naivity. Bela Lugosi si zahrál svou tradiční roli šíleného vědce, i když moc prostoru nemá a objevuje se hlavně až v druhé půlce. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama