Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mocí opojený diktátor se snaží v post-apokalyptickém světě ovládnout sousední království. Proto se chce oženit s jeho vládkyní, krásnou princeznou, kterou má na diktátorův příkaz chytit bezcitný a chladný žoldák Warchyld. Princezna se o nebezpečí dozví a dává se na útek. Ale žoldákovo vojenské srdce změkne, Warchyld se zamiluje a nebezpečí hrozí krutému diktátorovi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ďalšie stupidné akčné béčko s (ne)hercom Dolphom, ktorý sa tu snaží dokonca pár krát skutočne hrať a dostať so svojho meravého ksichtu dáky náznak emócie, čo je fakt na pováženie!!!:) Absolútny chaos v rámci rekvizít (kone, vozy, staré autá a moderná technika dokopy), bulharská produkcia asi šetrila a dodala čo mala. Scenár je slabý ako dvojdňový čaj, no v porovnaní s ostatnou Lungrenovou produkciou vyznieva ako majstrovské dielo:)... Napriek tomu "Vyhnanca" považujem za najvydarenejší film s Dolhom, ktorý pobaví a stojí za to vidieť:) Veď kto by odolal drsnému Lungrenovi, ktorý sa zahral na Arnieho v Komande a sám nekrytý vystrieľa všetkých šikmookých parchantov a na druhej strane Dolph- romantik, do ktorého sa zamiluje princezná?:) Do toho český dabing plný "povinných" hlášok ("sakra,koupil sem to" a pod:)))... Akčno-béčková recesistická slasť:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To nám ty kráso zas byla jednou jedna postapo pohádka se šťastným koncem, že jsem si málem i „stříkl do textilu“ štěstím, že už konečně naskočily závěrečné titulky. Jediným opravdovým pozitivem na celém filmu byla docela pěkná Valerie Chow a blonďákův ksicht v hovnech a bahně. Některé akční scény ušly, ale ty ochotnické výkony všech těch vojáků – povstalců – stráží (z nichž někteří umírali i pětkrát za sebou – mi prostě kazili požitek, stejně jako stupidita scénáře. Dolph Lundgren předvedl jakžtakž snesitelný výkon – Tagawa byl ale dobrý – jen mohl dostat více prostoru…40% ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom je, že tenhle film, ktereje se odehrává v nějakým jakože postapokalyptickým totalistickým režimu, vypadá tak hrozně lacině ... Kdyby by to kdokoliv zkušenější natočil na dvorku starý fabriky, bylo by to snad i mnohem uvěřitelnější, než celá tahle záležitost s prapodivnejma kulisama. Ostatní věci, jako třeba scénář asi pitvat nebudu ... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, tak jsem to viděl. Naprosto nesmyslné bojové scény, kdy rebelové si všimnou přepadového komanda ve dvou džípech dřív, a stejně jejich samopaly míří vedle, kde rebelové čekají, až je roztrhají kulky, než by sami stříleli atd. Plus jalová historka, jak si zlý generál chce vzít princeznu, aby měl volnou cestu k trůnu (stačilo přece princeznu zabít a trůn převzít), a bývalý generálův voják se do princezny zamiluje. Jak to skončí, je jasné, a ani bojové nebo akční scény za nic nestojí. Velmi otravná je neustálá hudební a zvuková složka (každý pohyb s čímkoliv je doprovázen svistotem vzduchu). A aby nám bylo jasno, každé vozidlo má označení 666 - jakože generál je fakt ďábel. A co je všude zaparkovaných vozů s nápisem: Pozor, hořlavina, a co podobných bedýnek na každém kroku! Být to parodie, možná by se to nějak dalo zkousnout, ale tohle vypadá celé myšlené strašně vážně. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Berte to jako recesistickou akci spojenou s nostalgickým návratem do osmdesátých let. Dolph se zjevně zhlédl v komandu Arnieho. Scénář je docela podivná směs všeho možného, zejména to prostředí a rekvizity mě baví. Je to šílený mix, uvidít zjevně kusy vojenské techniky vyřazené bulharskou armádou, staré dobré koně a prostředí opuštěných zemědělských a průmyslových komplexů, kotmu jakýsi zámek. Celé to působí jak kdyby se historická skupina, co hraje wermacht a rudou armádu ze studené války rozhodla o víkendu natočit film:) Cary-Hiroyuki Tagawa hraje ďábelského záporáka, jako vždy přesvědčivě. Kromě toho akční choreografie není vůbec špatná, je prostě velmi old schoolová. Navíc jako bonus je tu kočka k pohledání - Valerie Chow, která se umí rukama i nohama pořádně ohánět. Je to tak blbé až je to dobré:) a já se u toho často smál. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Počet mrtvých ve filmu je 109. (ČSFD)
  • Na začiatku i počas útoku na tábor povstalcov je vidieť ako vojaci pália s ručným protitankovým granátometom bez rakety, napriek tomu páchajú škody. (johnsnow)
  • Prvý film produkčnej spoločnosti Nu Image natáčaný v Bulharsku ešte predtým, ako kúpila a zrekonštruovala miestne filmové štúdiá Boyana. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama