Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent FBI Price (DOLPH LUNDGREN) vlastní agenturu zabývající se ukrýváním svědků. Život mu změní setkání s bývalým kolegou Sonny Mathisem. Drogový kartel si objednal jeho smrt, Sonny potřebuje ukrýt, ale konspirační systém se po jeho příchodu náhle hroutí. Je prozrazena i identita svědka, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. Muž, který zpronevěřil několik milionů dolarů, je zároveň korunním svědkem proti kartelu a i on je zabijákovým cílem. Price řeší nejzáhadnější případ své kariéry... Nikdo neví, kdo je vrah a terčem jeho střely může být každý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

castor 

všechny recenze uživatele

Ospalý večer. Co s ním? Řekl jsem si, dám mu ještě jednu šanci. Dolph Lundgren, někdejší „ikona“ (pomyslný vrchol si nikdy řádně neosahal) akčního žánru, v další zbytečné roli jakéhosi agenta. Zbyla už jen ona atletická postava, vytratil se cit pro akci, napětí a i náznak smysluplného děje. Kde jsou ty časy, kdy se do úmoru bil jako Rudý škorpión nebo Frank Castle alias Mstitel? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No byl jsem docela mile prekvapen. Tohle je jeden z tech lepsich Lundgrenovo filmu z posledni doby. Navic Lundgren vypada furt celkem v pohode a ne jako tlusty prase Seagal. Pribeh neni zas tak uplne tupej, ale je takovej nedotazenej. Tvurci vzdy neco naznaci, ale nedoresi to do konce. Samotnej Lundgren nehraje spatne, samozrejme nic extra, ale docela v pohode a bitky a prestrelky, i kdyz je videt, ze jsou dost levny, jsou docela v pohode. Skoda, ze nich neni vic. Kamera je taky celkem slusna, i kdyz to neustaly zrychlovani jizdy autem bylo casem otravny a hudba taky nepatri k nejhorsim. Takze v cem je problem? Je to priserna nuda. Furt se neco deje, je to i napinavy, ale ja se proste silene nudil. Lepsi 2*. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|39%| Film to opravdu není vyloženě otřesný. Jen je to moc nezáživný, amatérské a hůře natočené akční scény, které skoro vůbec nezaujmou, řetězení postav, chvílemi to moc smysl nedává, hlavně v divném finále. Dolph se mi zde ani do této role nehodil, jasně má tu souboje, ale proč jsou tak zpomalené, debilně natočené? Jako určitou úroven to celkově má, tak nebudu dávat odpady jako většina, prostě je to takový snesitelný podprůměr, který místy nudí, ale dá se to. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som nutkanie tomu dat aspon jednu hviezdicku, lebo som si predtym pustil megasracku Jill Rips. Naviac to je tentoraz regulerny akcny film a Lundgren tu vyzera dobre. Nosi kvalitny oblek a ma dobry uces. Lenze dej je podany strasne chaoticky. Bambilion ludi tam patra po jednom manikovi a nakoniec sa ukaze, ze ani ten manik nie je tym, cim sa zdal. Ale to nie je nic oproti mizernym akcnym scenam. Prestrelky su nudne, nahanacka komicka, vybuch trapny a bitky maju tuctovu choreografiu ale ako bonus sa behom nich viackrat pauzne obraz, takze som si chvilu myslel, ze mam poskodeny rip. Neviem co tym reziser sledoval. No to je jedno. Vysledok je len o chlp lepsi odpad ako Jill Rips. 1/10. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy jistě viděli film, ve kterém se zápletka dělí na naporstá klišé a průhledné pravdy, na druhé straně naprosto zmatenou a nepochopitelnou pointou a me zi tím nic víc? Jestli ne a nemáte hodinu a půl co dělat tak si sežeňte tento nudný film. Scénáristovi byh pak také doporučil, aby rozbil počítač vyhodil psací stroj, zlámal všechny tužky a nechal si pero jen aby si mohl v budoucnosti napsat nákupní seznam. Spojením všech aspektů filmové výroby (ražie, scénář, herci...) vznikl podprůměrný nudný film televizní kvality. O herectví (v tomto případě přehrávání) a hloubce postav v tomto typu filmu nemá cenu mluvit, nicméně není Dolph Lundgren ještě takový ubožák (pardon) jako Steven Seagal, tekže jsem ochoten dát mu (i když nejsem jeho fanoušek) hvězdičku. Pamatujte si, že to čeho jste se nedovtípili hned už na konci ani z vysvětlením nepochopíte. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Montrealu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama