Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký akční film vystavěný z tradičních žánrových prefabrikátů nepostrádá nic z toho, co od něj fanda očekává, zejména pak akci, přestřelky a boj muže proti muži na všechny způsoby. Hlavní postavou je vynikající bojovník Nick Gunnar, který vede skupinu mezinárodních žoldáků na nevelký ostrov v jihočínském moři. Jejich úkolem je donutit domorodce, aby prodali jisté společnosti těžební práva na obrovské nerostné bohatství, které se tu marně snažili získat už mnozí. Jsou tvrdí, precizně vycvičení, až hazardérsky odvážní, sebejistí a připravení bojovat do posledního dechu. Jenže všechno je nakonec tak trochu jinak, protože Gunnar se ostrově setká s přátelským přijetím, je ohromen jeho nádherou, kterou by těžba nerostných surovin zcela zničila a navíc se zakouká do jedné z místních krasavic a skamarádí s jejím malým synkem. A tak se nakonec parta žoldáků postaví na stranu domorodců aby hájila jejich zájmy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

tron 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren v inteligentnom akčnom veľkofilme alebo robím si srandu. Béčko s tuctovým scenárom a nepresvedčivým Zlom, ale džungľová výprava zaujme, prerastený blondiak Lundgren má sem-tam charizmu, akcia ujde a poteší, že príbeh nie je Dolphova one man show, ale skôr čosi na spôsob PREDÁTORA, kde má veliaci dôstojník po ruke komando skúsených parťákov (napr. obrovský Tom „Tiny“ Lister). ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, ze kterých jsem byl na větvi jako škvrně a po shlédnutí na prahu 30ky se mi líbí úplně stejně. První dvě třetiny nám představí různorodý tým Nicka Gunnara, záporáka (kterej má co má pořádná svině mít) a kmen domorodců. Fajn na tom je, že i když se film občas snaží těžit z jakože tajemné kultury kmene, tak si stejně dobře z podobných filmů udělá legraci. Poslední třetina je fajnová akční řežba, která si nezadá nic s masakrem v Rambovi apod. (dobře trošku přeháním) Každopádně pro mě super překvapení a 80 procent. ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Dolphík a jeho volný pád, tady skončil skoro až držkou o beton, zabrzdilo to jen to akčnejší zakončení. Jinak to balancuje mezi béčkem a céčkem jak, scénáristický klišoidní, s rádoby mystickýma blábolama, žoldákem Gunnarem, který dojde prozření pri čumendě na domorodku a taky při tom když si stařešina kmene usekne hnátu a rambovsky ji připálí v plápolajícím ohništi. A ta bazuka ... 25 % ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Film jehož originální název Men of War je skutečný překladatelský oříšek a údajně několik jazykových expertů z celé republiky diskutovali asi 1/2 roku na co nejpřesnějším názvu, výsledek dopadl nad očekávání překlad názvu Men of War je na" písmeno "přesný -- Švéd !! S ohledem na to o jakou sračku se jedná mám dvě podezření, buď jsme chtěli nasrat švédy a nebo se film prodává i v cestopisných obchodech. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Opět z Lundgrenovi strany žádnej zázrak, ale když dostane do ruky nějakej pořádnej kanón nebo ještě líp bazuku, tak už si ví rady. Ale jinak bohužel film stojí za hovno a to i ve většině bitev a soubojů. Ubrat tak 20 minut, tak by se u toho dalo i celkem slušně zabavit, ale takhle ty hluchý místa a stupidní děj dost vylézají na povrch. No nic Dolphe snad přístě ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení scén z ostrova probíhalo v Thajsku, konkrétně ve městě Krabi a v zalesněné oblasti Phang Nga. (Riker)
  • John Sayles napísal scenár v lietadle na ceste do Tokia. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama