Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to jízda! Lundgren v první třetině nosí pytlovitý kalhoty, v druhý třetině je nahej a ke konci má megakomickej samurajskej obleček. Ta jeho holka byla fakt nádherná a navíc se i svlíkla. Chvílema je vidět, že to už zestárlo, například u scény mučení elektrickým proudem jsem se fakt zagebil. Ovšem Cary-Hiroyuki Tagawa to koupil geniálně, to mi nikdo nevymluví. Na konec musím dodat, že po tomhle filmu mě sere, že Brandon Lee umřel, víc než po kterémkoli jiném. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Klasický devadesátkový akčňák. Pravda jsem zaujatý, protože nemám rád Dolpha Lundgrena a nikdy mi jako herec nepřirostl k srdci. Takovej malej orangutánek, kterej žongluje na povel, takže asi i díky tomu hvězda dolů z jinak průměrného ass kickového filmu. Takových se tenkrát točilo víc a i tento si zaslouží svých 3,5 minuty slávy :) víc ne ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko ako vyšité!!!Ja tieto staré B-filmy proste milujem.Hlavné duo Dolph Lungren a Brandon Lee sú parťáci ako sa patrí a záporák Tagawa je proste coolový béčkový herec.Je tam akcia neuveriteľná,Lungren si chodí ako Terminátor a striela zločincov a každého trafí,len oni neho nie.To by ale nemohol byť ústrednou postavou tohto filmu.Dnes už po smrti Brandon Lee tu bol taktiež skvelý a občasná hláška z jeho úst taktiež nechýbala.Myslím,že film,ktorý je aspoň do akcie dobrý a aj trochu srandy nechýba,ale k čomu to,keď sa po 3/4 filmu začnem nudiť a už to tak neočarí.Ale bavil som sa:D/68%/ ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Co by mělo být v každém správném béčkovém akčnáku? Plno bojových scén-splněno. Plno přestřelek-splněno. Minimálně jedna automobilová honička-splněno. Milostná scéna, nebo alespoň kozy :) -splněno. Co tomu vlastně chybí?? - vůbec nic :). Když se do toho spojí dvojice Lundgren a Lee, máme tu parádní film plný bojů, rvaček, přestřelek a suchých hlášek. Takhle si představuju béčko !!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka ukázkový příklad dobrého akčního filmu. Ten film má prostě všechno, co má mít – akci, honičky, přestřelky, bushido, bitky, krev, humor, hezké holky, kozy, Lundgrena ve formě, Tiu Carrere.... Postrádá jakoukoliv nudnou scénu, všechno plní svůj účel a žene film kupředu. Je to neoriginální, v podstatě tuctové, ale přesto zábavné a dobře udělané. Jeden z nejlepších Lundgrenových filmů, co jsem viděl, byť Lundgren sám tu a tam podal zajímavější a lepší herecké výkony a měl pár povedenějších postav. Tohle je ale stará dobrá akční práce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Všetky meče použité vo filme boli repliky, s výnimkou jedného samurajského, ktorým Lundgren sekal bambus. (m.a.t.o.)
  • Při rvačce v 8. minutě nakopává Chris Kenner (Dolph Lundgren) soupeře a ten letí zády k oknu. V následujícím záběru prolítává oknem čelem napřed. (tzv)

Reklama

Reklama