Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi dávno v městečku Bedrock žil Fred Pazourek se svou ženou Vilmou, dcerou jménem Oblázek a přítulným domácím dinosaurem Dinem. Pracoval s brontojeřábem v lomu firmy Slate & Co., přátelil se s Bertem Štěrkem a mezi obyvateli městečka byl oblíben, protože díky němu zvítězil místní kuželkářský tým v důležité soutěži. To všechno se ovšem mělo změnit. Fred půjčil Bertovi a jeho ženě Betty peníze na adopci a k Pazourkovým přijela jeho tchyně Pearl, která se nikdy netajila přesvědčením, že Vilma se mohla vdát lépe. Fred se rozhodne, že tchyni ukáže, a s pomocí Berta, který zamění obálky s výsledky písemných testů, se stane novým viceprezidentem firmy. Netuší, že jeho proradný šéf Cliff Vandecrave na něj chystá podraz. Dostane kancelář s diktaptákem a sekretářkou Sharon Stoneovou, Cliffovou milenkou. Šéf mu dá peníze, aby mohl začít žít na vysoké noze, a po čase také spoustu desek k podpisu, které Fred přes varování diktaptáka podepíše, aniž by je četl. Netuší, že Cliff, který hodlá zavést novou automatickou výrobní linku na výrobu rodinných domků, tak dosáhl propuštění všech dělníků. Televize z celé aféry viní Freda Pazourka, a když ho dopadnou nezaměstnaní dělníci, chystají se ho lynčovat. Naštěstí je tu Vilma a Betty, které přijdou na nápad, jak Freda zachránit a odhalit pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená taškařice z doby kamenné, byť komixu se asi nevyrovná (leč tyto znám poměrně povrchně :-). Bez zbytečného hloubání lze říci, že v rámci bláznivých filmů pro celou rodinu méně jak čtyři hvězdičky by byly nespravedlivé... Kameňák v nejlepším smyslu slova, škoda jen, že osobní sekretářku Sharon Stoneovou nehrála Sharon Stoneová... ;-)) - - - P.S. Tradičně tragický český dabing, klasicky >bez zvuku< původních ruchů, zato s uřvaným >procítěným uměleckým< přednesem českých béčkových čudlařů... ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Někdy se to povede, někdy ne. Myslím tím převedení kresleného filmu do hraného a tady si myslím, že se to povedlo. Je to vtipné, má to spád, výběr herců do jejich rolí je ideální. Nesmím opomenout skvělé kostýmy a kulisy. Já Flintstoneovi můžu a nedám dopustit ani na jejich animovanou verzi známou z Cartoon Network. Moje hodnocení: 70% ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Bravurní převedení kreslených postaviček do hraného filmu. Příběh je suprový, proložený krásnými kostýmy a okořeněný stylovými kulisami. To ještě umocňují dinosaurové a stylově inteligentní crazy svět na dobu kamennou. Velice poklidná a pohodová podívaná pro celou rodinu. [10177. hodnocení, 156. komentář, 57%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $46miliónovTržby USA $130,531,208Tržby Celosvetovo $341,631,208║ Dosť nevýrazný pokus o hraný pokus Flintstonovcov, vydarených komických vsuviek si tu moc neužijeme, určite sa dal tento kreslený námet využiť na omnoho viac než na nejaký podpriemerný flákanec, pri ktorom sa dá len nehorázne nudiť. /40%/ ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Šli jsme na to tenkrát hlavně kvůli The B-52's. Kromě toho, že John Goodman je Fred Flinstone jako vyšitý, je to ale hrozná kravina. Mezi kreslenými a hranými Flinstouny je totiž zhruba podobný rozdíl jako mezi kresleným a hraným Asterixem. Lepší, než se zdržovat tímhle, je pustit si nějaké album Bé padesátdvojek. Třeba Cosmic Thing. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Na scénáři k filmu se včetně hlavního týmu podílelo celkem 35 lidí. Za svůj výtvor získali Zlatou malinu za nejhorší scénář. (Stegr)

Reklama

Reklama