Reklama

Reklama

Film na motivy klasického komiksu a pilot k televiznímu seriálu. Tentokrát zločinci telepaticky nutí obyčejné lidi k loupežím a Spiderman je jediný kdo je může zastavit. (Hans.)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pilot k rovnomennému seriálu, ktorý je rovnako amatérsky a trápny. Tu je hodnotenie silno ovplivnené nostalgiou. ()

PKD odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá. Kdo vydržel celý tv s. a neroztekl se mu mozek, má u mě zlatého bludišťáka. Absolutně absolutní vrchol trapnosti, která nemá vůbec nic společného s vynikající předlohou. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Veľmi obskúrna záležitosť. Pilotný film k televíznemu seriálu pôsobí v dnešnej dobe veľmi vtipne. Hammondove pohyby v Spideyho kostýme sú neskutočné a nepochopiteľné. Taktiež neprichádza k žiadnemu stretu so známymi komiksovými zlosynmi. Príbeh je priamočiary a v duchu televíznej kriminálky. Dostal som sa k tomu len z čírej zvedavosti. Neľutujem, ale v podstate ide o stratu času. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Materiál pro filmové archeology. Zmršený původ hlavní postavy, maškarádnost kostýmu, nezajímavá zápletka a trapný padouch, který s komiksem nemá nic společného. Nebudu filmu vyčítat úsměvnost triků, na to kdy je film natočen jsou ty nápady ještě celkem solidní... Ve filmu je jediná zábavná figurka - policejní kapitán Barbera - podle položení do role (a s přihlédnutím k nemizícímu zbytku doutníku v koutku úst) by se ale představitel této postavy (Michael Pataki) hodil spíš na postavu J. J. Jamesona (toho hraje starý šedivý zakulacený páprda a je to vyložený omyl celého castingu). 30% ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Cele moje hodnotenie je hlavne z nostalgie . Ako malemu chlacovi sa mi to pacilo , no ako som to videl nedavno vhs rip , tak to bolo viac k smiechu . Ale nostalgia je nostalgia ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Typický film zo 70-tych rokov, ktorý vtedy zrejme priniesol niečo nové do sveta kinematografie, avšak dnes to už kvôli tým efektom a atmosfére príde divákovi trošku vtipné a miestami aj dosť trápne. Každopádne na tú dobu to bolo vcelku podarené. 45 % ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Dnes tento film i jeho pokračování se může zdát víc než úsměvný a hodně je na něm znát své stáří, ještě víc než původní Batman z šedesátých let. Ale na tomto filmu jsem vyrůstal a prvně hltal dobrodružství pavoučího muže - snad jediné Marvelovky, která mě dostala. Dnes už bych se asi víc smál, kdybych tento film a jeho následovníky viděl. Tenkrát ale bavil. Byli jsme děti. ()

Reklama

Reklama