Reklama

Reklama

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Moje prozření u některých akčních zetek pořád pokračuje. Tady musím zcela souhlasit s Lacem, že souboje jsou to jediný co může tenhle film nabídnout, ale ani ty mi na žádné extra úrovni nepřišly.15% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi poloamatersky podfinancovany akcny film s minimom akcie, ktory by dokazal natocit ktokolvek. V celom filme su 2 trapne prestrelky. Z toho jedna tu je dvakrat, aby sa zlepsil pomer mizernej akcie k otrasnym dialogom. A potom tu su 3 bitky, ktore ako jediné vyzeraju profesionalne. Majú solídnu choreografiu, ktora pôsobi kontaktne a su prehladne natocene. Gary Daniels v nich vyzera celkom drsne, takze aspon vdaka nim ma tento film pre fanusikov Garyho zmysel vidiet. Vsetko ostatne ako dej alebo znudeny Madsen nestoji za reč. 1/10. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil, jenže pak to sklouzlo spíše k dialogové podívané, než dobrému akčnímu hitu. A ač to Gary Daniels zvládl velmi dobře, tak všechno ostatní film (včetně překvapivě nevýrazného Michaela Madsena) odsoudilo k tomu, že nedosáhne ani na druhou hvězdičku. ()

Reklama

Reklama