Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard Montana je policista, který má za úkol zničit velkého krále drog Maria Gia. Komplikace nastanou, když Richard potká Giovu dívku Lisu, krásnou zpěvačku v nočním klubu. Ona zná klíčové informace o příští velké dodávce drog a chce získat pro sebe peníze, drogy i Montanu. V tomto napínavém příběhu má Richard dvě možnosti. Být správným policistou a předat Gia, jeho peníze a drogy zákonu nebo si vzít Lisu a miliony dolarů. Rozhodnutí je pouze na něm... (Vidcom)

(více)

Recenze (5)

SeBig 

všechny recenze uživatele

JŽŠ, proč tam cpali tu romantiku s tou ugdákanou krávou, však to tam pasovalo asi jako pásovej opar.. Strašný. Jinak to mohlo být jen drsný film s Madsenem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pôsobí to ako dvojdiel Miami Vice alebo nejakého iného osemdesiatkového seriálu v ktorom sledujeme prípad frajerský polda Madsen vs. nejaký drogový díler. Väčšinu filmu sa len nudne kecá alebo si Madsen trochu zašuká. Akcie je minimum a ničím neohromí. Trochu tuctového strieľania a to je všetko. Film vhodný len pre hardcore Madsenových fanúšikov, ktorý chcú vidieť jeho holú prdel. 3/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný akční béčko, jakých Madsen na začátku 90. let natočil několik. A nutno říct, že je mnohem lepší, než ty levný digitální dreky, který točí dneska. Po řemeslný stránce je film v podstatě takovým slušným akčním thrillerem, který v tý době vyráběl PM Entertainment. Zajímavý tak na něm je především to, že se o jeho režii poměrně bizarně podělil William Tannen (Okamžik záblesku) a hvězda seriálu Dalziel a Pascoe Warren Clarke. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS jako UVNITŘ OHNĚ. Policista Richard Montana pracuje na případu drogového bosse Maria Gia. Prostředkem, jak Gia zničit, se má stát půvabná zpěvačka, Giova milenka Lisa Zamora. Montana ovšem netuší, že dívka chce peníze za drogy získat pro sebe a rozhodne se zapojit do hry i samotného Montanu. Policista se tak najednou ocitá před rozhodnutím: předat Gia zákonu, nebo si vzít Lisu a peníze. ()

Reklama

Reklama