Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton a James Woods jsou ústřední hereckou dvojicí americké romantické komedie, jež vypráví o Shirlee Kenyonové, kterou přestane bavit dělat taneční instruktorku na maloměstě. Sbalí si své saky paky a zamíří do Chicaga, sice bez peněz, ale plná optimismu. Zpočátku sice nemůže zavadit o práci, ale když získá místo telefonní operátorky na rozhlasové stanici Windy, usměje se na ni štěstí. Náhodou totiž vstoupí ve správnou chvíli do špatných dveří, kde ji považují za novou psycholožku pro vysílání. Než bys řekl švec, začne radit posluchačům do éteru, a protože poradit umí, záhy se stane nejžádanější rozhlasovou celebritou. Jeden z kolegů, reportér Jack Russell, sice má o její kvalifikaci své pochybnosti, ale čím blíže Shirlee poznává, tím víc propadá jejímu šarmu. Režii má Barnet Kellman. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle byla příjemná nenáročná komedie o splnění jakéhosi amerického snu, která se mi velice líbila a u které jsem se sice příliš nesmál, ale přesto jsem měl pocit, že vidím pěkný film, který si zaslouží dobré hodnocení. Velkým kladem je bezesporu mně dosud neznámá Dolly Parton, která se pořád usmívá, je optimistická, stojí si za svým a nebojí se odejít od manžela a zkusit to ve velkoměstě jen s menším množstvím úspor. A právě milý, skoro až roztomilý ksichtík Dolly Parton je to, co z této komedie dělá milý optimistický film, kdy skutečně uvěříte, že všechno je možné a každý, i bývalá servírka a nyní taneční instruktorka z maloměsta, se může proslavit a stát se miláčkem Chicaga a možná i celé Ameriky jako psychiatr v rádiu. Samozřejmě kromě tohoto tématu je zde také romantická zápletka, kdy se Shirlee zamiluje do jednoho novináře. Takže celkově tento film vnímám velmi pozitivně tohle je přesně takový ten typ filmu, který mi vyčaroval tak nějak bezděčně nenucený úsměv na tváři. Hlavní hrdinka se prostě usmívala tak často, že to přimělo k úsměvu i mě. A kromě toho je navíc celý film doprovázen úžasnými písničkami Dolly Parton, takže ve výsledku je to úžasně pohodový a sympatický film, a tak si ode mne zasluhuje po právu čtyři hvězdičky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejná romance, která má relativně normální průběh, kde je zajímavá úvodní zápletka, očekávané následky a samozřejmě láska, která nesmí chybět. Líbí se mi ale castingové obsazení, protože James Woods rozhodně na první pohled není milovník, což dělá celou romanci zajímavější. Dolly není moje oblíbenkyně, ale přesně pro takovou roli se hodí. ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Popelka se mění v princeznu a potkává pohádkového prince. 100x a jednou navrch, pořád dokola. Hlavní hrdinku si při žádání o práci spletou s očekávanou psycholožkou a expertkou na mezilidské vztahy, a "grandiozní" zápletka je na světe. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Film běžel v televizi pod názvem Haló, tady Shirlee. Vypráví příběh tanečnice která chtěla místo sekretářky v rádiu, ale stala se rozhlasovou psycholožkou – nejpopulárnější osobností Ameriky. Hodně povedená, příjemná romantická komedie, která mě opravdu pobavila. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama