Kusko.t2
Druhá várka šikmookých gore nešťastí s už ostrihaným a menej sympatickým Dr. Vincentom van Goreom, ktorý svoju šialenosť v jednotlivých prestrihoch doprevádzaných modifikovanou zvukovou témou z Aktov X, vygradoval až do absurdity. V podobnom duchu sa nesie “bezhraničný” komentár jednotlivých desivých a hnusáckych scénok Todda Tjerslanda. Jeho nevkusné fóry, umelo pridané rôzne čvachtavé zvuky či dokonca výkriky prekvapenia (óóóó) a smiechu v niektorých krutých momentoch, sú odsúdenia hodné. Poslať v takejto forme tento materiál pozostalým, hviezdou nasledujúceho “ultimátneho gorefestu” by bol samotný Todd Tjersland. 5* za tie intenzívne a rozmanité pocity z dokumentu ako celku. P.S – nie som úchyl.(8.4.2009)
Vishnar
To, co nudilo po dvaceti minutách prvního dílu, tady nudí už od začátku. Nic nového zde člověk neuvidí a pokud opravdu neujíždíte na mrtvolách a záběrech krvavých nehod, tak nemá cenu se na to ani koukat. Nuda nuda, šeď šeď(3.5.2007)
YURAyura
1/10 No co muze byt hororoveho/zabavneho na roztesenych zaznamech policejni kamery, co snima typana, co to na motorce zarval pod nakladak nebo nestastneho manzela, co si kvuli rakovine sve manzelky vymaloval svuj byt na krvavecerveno? Snad jen ten uchylny komentar k deni pred kamerou - sklivec se rozteka a streva tahnou - nic pro slaby zaludek, ale musime tam vsichni(9.2.2007)