Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrák Harry se vrátil z vězení, kde seděl "za své kamarády". Právě s nimi vyhrál v pokru auto. Netuší, že v jeho kufru je ukryta čerstvá mrtvola. Na cestě se k němu přidá dívka Kit Calfanová. Mimochodem pěkné číslo, která tvrdí, že je studentkou sociologie. Brzy se o oba začnou zajímat mafiani, neboť mrtvola má u sebe ukryty klíče k penězi nabitému sejfu a také Kit jsou v patách jiní povedení podvodníci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Visáč 

všechny recenze uživatele

Madsen a Patricia Arquette sú moji obľúbenci, ale ako "couple in trouble" im to spolu veľmi nehraje. Billy Bob v malej roli gangstra-pitomca či Spielbergov kameraman Kaminski celkovému dojmu tiež nepridali. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Obdobnou "gansterskou romanci" s Patricií, a dokonce i ze stejného roku, mám v Top 10. Tak proč to v tomhle případě nefunguje? Třeba proto, že jednotlivé gagy nejsou příliš vtipné ani úsměvné, jako spíš hloupé. Protože na rozdíl od True Romance jsou všechny vedlejší postavy více nebo méně trapné. Protože Madsen mě se svým přitroublým úsměvem nebavil, tohohle chlápka mám radši jako nevypočitatelného psychopata, nebo aspoň drsňáka, ne jako culícího se joudu. Protože se tam na můj vkus strašně moc žvaní, navíc nezajímavě a nevtipně. Ale to už jsem vlastně říkal. Na druhou stranu to má tu správnou atmošku devadesátkového gangsterského road movie ze Západu, kterou mám tolik rád. ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná kriminální komedie o poctivém gangsterovi a nevychované studentce na útěku před dalšími mafiány, kteří to ale myslí až příliš vážně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. ledna 1993 na Mezinárodním filmovém festivalu v Palm Springs. (BMW12)
  • Film se natáčel v Topolu, ve Phoenixu a v Sedoně v Arizoně. (rafix)

Reklama

Reklama