Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto filmu Cheech a Chong jako obvykle kouří jointy, toulají se po ulicích a nechávají za sebou spoušť a rozzuřené lidi. Nemají peníze a dojde jim i marihuana. Cheechovi pak zavolá Donna a nabídne, že za ním přijde. Cheech se snaží Chonga na chvíli někam ukliditt. Vtom zavolá Cheechův bratranec (Duane Mendoza), který potřebuje peníze a chce se sejít. Cheech za ním pošle Chonga s tím, že se spolu určitě skvěle pobaví. Když Cheech dorazí do hotelu za Duanem, zjistí, že Duane potřebuje peníze na zaplacení hotelového účtu, aby mu vrátili jeho zavazadla. Chong a Duane si je nakonec vyzvednou po svém a Chong teprve teď zjišťuje, že taška je plná marihuany. Poté co kvůli nim zatknou hotelového recepčního, způsobí rozruch v night clubu a v prodejněs hudebními nástroji, jehož šefa kvůli nim zatknou také. Pak se vetřou do luxsusní rezidence, způsobí rvačku v kabaretu, zažijí honičku s policií a unesou je mimozemšťani. Cheech mezitím nechtěně vyžene Donnu. Když se Chong vrátí, dá Cheechovi ochutnat drogu, kterou dostal od ufonů. Ta je nakonec oba doslova vystřelí do vesmíru. (teahead)

(více)

Recenze (33)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

O niečo slabšie ako kultový UP IN SMOKE, z dôvodu absencie hocijakého príbehu. No, stále "huličcky" vtipné. V podstate tu vidím iba jeden problém. Snímka je rozdelená do samostatných gagov, akurát záverečný má cca 30 minút, čo však celý film nedokáže udržať pokope. Kto si však pustil film kvôli výstredne je dvojke, Cheecha a Chonga, a pozná ich kontroverzný humor, nemohol byť sklamaný. Huliči oplývajú nápadmi, strieľajú jeden skvelý vtip za druhým (niekedy aj trápny ale kvôli podaniu sa na tom divák tak, či tak zasmeje), a demolujú tradičnú spoločnosť do základov. 3,75 ()

ian.draco 

všechny recenze uživatele

Ganjopádně jedna z nejlepších zhulených komedií. Český dabing ale mnohé ubírá, třeba beatbox zmiňovaného Michaela Winslowa (https://www.youtube.com/watch?v=iTY6HTJoEkM). Zajímavé je, že například zpěv o mexikoameričanech/fazoložroutech dabovaný není. Pokud se mi někdy podaří zhlédnutí celého filmu v originále půjde zřejmě na 5*. "BEANERRRS...WILL KICK YAH IN THE FACE!" ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Další halucinogenní pokračování této dvojice překvapivě neztrácí nic na svých kvalitách. Ať už se jedná o humor, nebo o opět výborný absurdní vývoj děje, který zde chvílemi graduje víc, než předtím. Pokračování někdy bývají spíše k horšímu, ovšem toto není ani zdaleka onen případ. Zvlášť, když je zde vynikající bonus ve stylu Policejní akademie. ()

ExtrezyCZE 

všechny recenze uživatele

Zábavný film který se točí většinou okolo marihuany není nic lepšího příběh je naprosto jednoduchý film se spíš snaží o to aby vás zabavil tomu se ani nedivím když se o režii staral Tommy Chong který hrál i hlavní postavu. Ale ani jeden znich se do role nemusel vžít protože oba už jsou prostě takový jako ve filmu jen by mě zajímalo jestli se jím tito příběhy doopravdy stali. Ale pozor tenhle film si užijete jen když si dáte ktomu brko. 3/5* průměr ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipný, jak Up in Smoke, ale dobrejch pasáží se tam přece jenom najde dost (třeba magie - přeměnit roládu na jahodu). Cheech je skvělej v kažým záběru a to třeba jenom stačí, aby nedělal nic jinýho, než šel. On totiž umí chodit hrozně stylově. A mluvit taky - ještě když k tomu přidá trochu španělštiny a pokřikování na baby, tak to jsou fakt chlámačky. A to se kvůli tomu nemusím zhulit. Škoda, že se ve filmu objevilo tolik nesmyslnejch až nadpřirozenejch věcí (úplně mi to připomnělo kvalitu Četníků s Funésem - první díly vtipné a bez efektů, pak trošku slabší díl s mimozemšťanama). Ale stejně jsem se celkem bavil a taky díky nepřestřelené stopáži jsem se nestihl začít nudit. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama