Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Povedená dvojice vám nabízí vrchovatou porci svého "speciálně namíchaného" příběhu o velkém balíku peněz a pošetilých snech o nových kytarách, slunečném ostrově a krásných ženách. Ale samozřejmě všechno nejde podle plánu ... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Tady se nám megazábavná dvojka snaží nacpat historickou kostýmní komedii.Ale asi změnili hulení na koks a nějak jim to moc frčí.Potažmo málo.Přesto pro fanoušky žánru a Cheeche Marina naprostá povinnost,šlehy tam jsou řídký,avšak ultimátní! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie, která je i na můj vkus dementní až moc. Jinak podle obrázku a oficiálního textu distributora jsem očekával něco úplně jinýho. Film se odehrává snad během francouzský revoluce (no nejsem v historii zase tak zběhlej, tak mě berte s rezervou) a vypadá to asi jako nějaká parodie na 3 mušketýry. Nicméně nepříliš povedená parodie. Ale občas jsem se i něčemu zasmál, takže 2 hvězdičky. ()

Reklama

showxman 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání! To musím říct hned na úvod. Tento film totiž nemá s původní sérií společného naprosto nic! Jako by jste se dívali na zcela jiný film, jiného žánru, který s původními Cheech and Chong filmy má společné jenom herce v hlavních rolích. Za celých 82 minut filmu (ještě že to nebylo delší!) se ani jednou nehulí! Jenom Cheech ve dvou scénách bafá doutník, dokonce ani ta pláž vyobrazená na flyeru se ve filmu nevyskytuje! Jako fanoušek série nemůžu doporučit, a to nikomu! Jediné pozitivum na tomto braku je hit Nadine v podaní koho jiného než Cheech & Chong. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama