Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste nejvtipnější a nejrychleji mluvící papoušek na světě, můžete se ocitnout ve světě potíží - velmi rychle - jak zjišťuje Paulie v tomto dobrodružství k popukání, které ocení celá rodina. Když se malý ptáček s velkou osobností vydá najít milující dívku, která jej vychovala, zjišťuje, že jeho schopnost mluvit jej dostane do velkých problémů. Ale díky své schopnosti se rychle vykecat z každé šlamastyky, svému daru žvanit, srdci plnému naděje a podivnému zvěřinci lidských přátel si nakonec uvědomí svůj nejdůležitější sen - být konečně doma! (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Rodinne filmy s inteligentnimi zviraty uz se mi hodne zprotivily (hlavne ty, kde zvirata sportuji). Tohle me ale opravdu chytlo, jednak protoze mam rad papousky, ale hlavne je tenhle dil skvele natoceny, ten Aratinga opravdu exceluje. Byl tak uveritelny, ze me tezce premohl i ten sentiment, a to mi bylo 12 uz hodne davno. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších rodinných filmov, tak keď sa vám to páčilo, nebojte sa pridať hviezdičku! Mne sa to páčilo aj keď som mal desať, aj teraz, keď mám dvadsať. A mám silný dojem, že si to pozriem rád aj s deťmi, keď budem mať štyridsať. Taká milá pohodička so slzami na konci, s perfektným dabingom hlavne u Paulieho a krásny a talentovaný herec-papagáj, dojemný príbeh, pár zlovestných postáv a záver ako má byť. 80%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Paulie Medley ,2. Ivy And Paulie Head Out ,3. Cancion Del Mariachi (Morena De Mi Corazon) (performed by Los Lobos & Antonio Banderas) ,4. The Bungled Burglar ,5. Misha's Memory ,6. New Discoveries / Paulie And Cat ,7. Estoy Loco (performed by Josh Cruze) ,8. Paulie's Big Flight ,9. Reunion With Marie (contains 'Marie' performed by Randy Newman) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nový zaměstnanec v společnosti pro výzkum komunikace lidí a zvířat, ruský uklízeč Míša najde ve sklepě společnosti střežené tajemství - mluvícího papouška. Tenhle se ale liší od ostatních mluvicích papoušků tím, že skutečně přemýšlí a mluví. A tak vypráví Míšovi svůj životní příběh o hledání holčičky Marie, která jej naučila mluvit ... Pokud je vám něco mezi 0 a 12 lety, tak jste přesně ta cílová kategorie pro tento film. Vzhledem k tomu, že už mi těch 12 kdysi bylo, tak mi bylo od prvních minut jasné, jak to celé dopadne. Nicméně i tak bych našel několik světlých míst - třeba bezvadný český dabing ruského Míšy... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film pre celú rodinu líči príbeh dievčatka, ktoré v jej trápeniu - aby sa naučila správne hovoriť, pomôže najlepší kamarát - papagáj Paulie. Inteligentná rozprávka pre deti aj pre dospelých. Scenár o boji dobra so zlom je klasicky detsky, ale vzhľadom na publikum nemôžeme očakávať zázraky. Scény sú na vysokej úrovni a pohľad na Paulieho je vskutku úchvatný. Sem tam sa podarila aj nejaká hláška, ktorá pobavila aj mňa. Asi najradšej budete mať Cheecha Marina, ktorý hrá charizmatického mexičana. Hudobná vložka, je dobrá, ale nejak extra výrazná. Je to príjemná zvieracia, dobrodružná rodinná komédia, ktorá nejak nevyčnieva z priemeru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Mezi lety 1998 a 1999 byl film distribuován ve 24 zemích v 10 jazykových verzích. (Borrtex)
  • Další variantou pro dabéra Pauliho byl Buddy Hackett, pro lepší dojem byl však upřednostněn Jay Mohr. (Borrtex)

Reklama

Reklama