Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)
Clarissa Explains It All
Rodinný / Komedie
USA, 1991, 70x30 min
Chuck VinsonObsah
Clarissa Darling (Melissa Joan Hart) je dospívající puberťačka zabývající se typickými každodenními problémy náctiletých jako jsou škola, přátelé, kluci, otravná rodina a mnoho dalších. (MishalaMtG)
NinadeL
Dodnes to mám radši než Sabrinu.(1.5.2009)
Pavka5
Jako puberťák jsem se od tohoto seriálu nemohla odtrhnout, to platí i pro Sabrinu =)(2.2.2012)
DJ Obelix
Rád bych si to zopakoval. Bylo to samozřejmě poplatné době vzniku (přelom osmdesátek a osmdesátek je na tom znát), ale já se u toho dobře bavil. Nejvíc mě bavila postava bratra hlavní hrdinky :-)(21.2.2007)
Hnedoocko
Seriál "Sabrina mladá čarodějnice" byl o 100% lepší, ale i tak jsem se pobavila. A co víc, díky Clarisse mám dodnes úchylku na náušnice :)(23.5.2011)
Revolver
Dost zváštní seriál, který odstartoval kariéru telivizní hvězdy Melissi Joan Hart.(31.8.2007)
Sagara
Detstvo so Supermaxom bolo vazne super. Podla mna ovela lepsie ako tie udesne veci co chodia na disney kanal(6.7.2011)
Ulrich
Takove guilty pleasure bez toho "pleasure". Moc se za to stydim :)) Dukaz toho, kolik rozlicnych serialu v Americe je a kolik silenych cest si k cloveku muze i ten nejvetsi shit najit :))(1.2.2008)
Untouchabl
Naprostý souhlas s Ulrichem.(3.9.2011)
Lenka0064
Ani nevím proč tolik hvězdiček, ale ve 13ti jsem u toho trávila každý večer - teď bych se možná styděla :-)(19.5.2006)
n562
No,když jsem byla malá,tak se mi to docela líbilo...(17.11.2006)
froid
Když jsem byl malý, tak se mi to i líbilo... Ps: sabrina je lepší(20.5.2009)
derewi
Dalo se to sledovat...Každý díl byl v podstatě o tom samém. Nebýt Fergusona (bratra Clarissy), dala bych o hvězdičku méně.(2.1.2011)
mesneyi
Vtedy, v minulom tisícročí, keď mi toto a tomu podobné seriálové vraždy stačili aj v prime-time, som to pokladala na vrchol filmovej produkcie a chcela som mať tiež kamaráta, čo by ku mne liezol cez okno. Teraz, o množstvo rokov a desiatky seriálov neskôr, len nerada priznávam, že som takéto niečo mohla "žrať" a kamaráta, čo by liezol ku mne cez okno by som vyhodila aj s jeho rebríkom.(25.7.2008)
MartyMcFly89
odpad!Clarissa ať jde do pr....(2.3.2009)
Mercilonka
Díky tomuhle seriálu jsem se těšila na pubertu. Představovala jsem si, jak se k nám, do šestého patra šplhá můj nejlepší kámoš a jsem stejně cool jako oni :) Zpracování bylo velmi vtipné, když Clarissa s "námi" mluvila přes televizi a malovala rukou grafy atp. Prostě jedinečné. PS: Hodnotím 5-ti hvězdičkama s ohledem na dobu vzniku.(12.8.2011)