Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (151)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělala, než jsem si film pustila, byla podívat se na hodnocení a recenze. Přišla vlna zklamání a netušila jsem co očekávat. Druhá chyba byla, že jsem se obávala zbytečně, protože snímek hodnocení od uživatelů boří. Můj čistě subjektivní názor je ten, že Grease 2 dokáže zvednout náladu, dobře se sleduje a dokonce hrají i příjemné písně. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné, trapné a nudné pokračování legendární Pomády, přesto však pomohlo nastartovat kariéru krásné Mišce Pfeiffer, což už samo o sobě si zaslouží jednu hvězdičku. No a to je tak asi vše proč tento film hodnotit. Kromě solidní taneční choreografie film nenabízí vůbec nic zajímavého, písničky nikoho neosloví, příběh je prosťoučký jak prošoupané kalhoty v zimě. Prostě nuda. Hudba: Louis St. Louis ()

Reklama

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

No jednička bola jednička a asi akékoľvek pokračovanie by bolo odsúdené na odpad, ale nemyslím si, že to bolo až také hrozné, to rozhodne nie. A aj keď väčšina pesničiek nezostala tak kultových, ako tomu bolo predtým, Cool Rider sa mi do pamäte vryl. Maxwell Caulfield tak sladký, až bol slizký, Pfeifer-ová tradične zvodná a charizmatická si to kazila tým väčným žutím žuvačky ale ten vodca "T-birds" bol vážne srandovný, nepamätám ako sa volal vo filme (žeby Zucho??) a neviem kto ho hral (žeby McDonald??) ale tá jeho držka nemala chybu. ()

Erufael 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to odpadem. Určitě to není taková tragédie. Jednička byla super. Muzikál za 5 hvězd. Dvojka právě v porovnání za perfektní jedničkou velice - ale velice, pokulhává. Pokud ale pomineme zdařilejší jedničku, jedná se o muzikál na hranici 1 až 2 hvězd. A filmového podprůměru. A filmový podprůměr, to zas není tak hrozné přece. Herecké výkony jsou poněkud strnulejší a postavy těžko uvěřitelné. Film o outsiderovy na cestě stát se největší čávo široko daleko. Za sebe bych mu dal palec nahoru za nezdolnost a 2 hvězdy, trochu na just - jako proti tomu převážnému "odpadnímu" hodnocení tady. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Film, který těží z úspěchu první Pomády, která byla prostě úžasný muzikál, což se v tomhle případě říct nedá. Nemám nic proti Michelle Pfeiffer, ale myslím, že i ten nevýrazný výkon Olivie Newton-John byl lepší. No a chybí mi tu samozřejmě legendární John Travolta. Tak další pokus o natočení důstojného pokračování skvělého filmu opět zklamal a zřejmý pokus o snadný výdělek Hollywoodu končí v propadlišti filmových dějin. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Režirérka Pat Birch dělala v předchozím díle choreografku. (HappySmile)
  • Přestože to nebylo ve filmu nikdy řečeno, Johnny Nogerelli měl být původně bratrancem Dannyho Zuka z prvního filmu. Jelikož byl ale Michael bratrancem Sandy, tak se autorům zdálo, že by to bylo už moc přitažené za vlasy. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama