Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (151)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělala, než jsem si film pustila, byla podívat se na hodnocení a recenze. Přišla vlna zklamání a netušila jsem co očekávat. Druhá chyba byla, že jsem se obávala zbytečně, protože snímek hodnocení od uživatelů boří. Můj čistě subjektivní názor je ten, že Grease 2 dokáže zvednout náladu, dobře se sleduje a dokonce hrají i příjemné písně. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nevím, možná už mi z těch špatných filmů jebe, ale tady se alespoň daly nějaké písničky poslouchat, hlavní hrdinka byla prcatelná (soudím že to bude tím, že to byla mladá Mišél Frajter což je číča vskutku výstavní) a tak jsem si broukala wuuhůůů ůůůhůůů rajdr a pár dalších odrhovaček a byla ráda , že na mě nevykoukne tlustej Seagal nebo něco podobně otřesnýho, co se ve 300 nejhorších nachází. Jinak taková americká variace Bajaji bo obráceně (sem líná se mrknout kterej film vzniknul dřív ale hádám, že Bajaja) kde hrdinka chce maskovanýho HEROINA a na reálnou persónu sere skoro až do konce. Jen ten drak tam chyběl, ale byl zručně nahrazen bandou T-Birds což bylo vhodné jméno. Bird je pták, pták je kokot a tohle byla fakt banda čuráků. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13,2miliónaTržby USA $15,171,476Tržby Celosvetovo $16,400,000║ nie je to až taká úplná hrôza, len už to nemá patričnú iskru, aj keď junák( Maxwell Caulfield) a lá Zac Efron v hlavnej úlohe je snaživý a v pohode, kazí mu súhru nečakane Michelle Pfeiffer, tá akosi nestíha, je citeľne ešte nezohraná v rámci herectva a aj preto jej výkona dosť nevyčnieva, dalo sa pozrieť aj keď skutočnú iskru tu len ťažko nájdete /35%/ ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který má režisérské nadání, zvedám své hodnocení na plný počet. Nelíbí se mi , že je snímek umístěn v TOP 200 nejhorších filmů v dějinách planety Země. Jako někdo, kdo má talent přes filmy jsem přesvědčený, že si film průměrné hodnocení zaslouží. Písničky Reproduction, Cool rider, Who's That Guy? nebo WE II BE TOGETHER jsou na vysoké úrovni. Nejsem součástí stáda a nebojím se ohodnotit proti proudu. 5* ()

Mr.Matteaso odpad!

všechny recenze uživatele

Bože...to zas byla ztráta času. Se scénářem se prakticky nepracovalo, jen se do kolonky role Johna Travolty napsalo jméno Michelle Pfeiffer a místo Olivie Newton-John si její roli střihnul nějaký šampónek z Ostrovů. Oproti hitům z jedničky, které se mi okamžitě vryly do paměti, uslyšíme ve dvojce jen blivajz, u kterého máte ještě navíc pocit, že už jste to někde slyšeli, originalitou to jen srší. Přidejme ještě super kýčovou scénku na motorkách na závěr a máme tu jeden z nejtragičtějších filmů, co jsem kdy viděl, který těží jen ze svého předchůdce... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Annette Funicello měla původně hrát paní Masonovou, ale odstoupila kvůli problémům s rozvrhem. (HappySmile)
  • Několik scén bylo z filmu vystřiženo: Frenchy se pokouší pomoct Michaelovi stát se "cool riderem"; Michael mluví se Stephanie a utěšuje ji po přehlídce talentů. A také scéna, která měla být na úplném konci: Michaal a Stephanie jedou na motorce směrem k zapadajícímu slunci - podobná scéna byla na konci Pomády, kde Danny a Sandy jedou v autě směrem k zapadajícímu slunci. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama