Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (152)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, tak nemohu srovnávat a vlastně je to možná i dobře, protože jednička je kult, ale nevím zda-li by byla i pro mě, jelikož Travoltu jsem na počátku jeho kariéry zcela upřímně nesnášel. Tady stojí za zapamatování hlavně mlaďoučká Michelle Pfeiffer, ostatní postavy nic moc, i když občasným hláškám přicmrndávačů z Johnyho party jsem se pousmál (myšleno v dobrém). Písničky též nic moc, ta nejlepší je hned ta úvodní. Když si to ale teď přemítám v hlavě, není to zase něco, co by mě uráželo a docela rychle to uteklo. 40%. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Film, který těží z úspěchu první Pomády, která byla prostě úžasný muzikál, což se v tomhle případě říct nedá. Nemám nic proti Michelle Pfeiffer, ale myslím, že i ten nevýrazný výkon Olivie Newton-John byl lepší. No a chybí mi tu samozřejmě legendární John Travolta. Tak další pokus o natočení důstojného pokračování skvělého filmu opět zklamal a zřejmý pokus o snadný výdělek Hollywoodu končí v propadlišti filmových dějin. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nevím, možná už mi z těch špatných filmů jebe, ale tady se alespoň daly nějaké písničky poslouchat, hlavní hrdinka byla prcatelná (soudím že to bude tím, že to byla mladá Mišél Frajter což je číča vskutku výstavní) a tak jsem si broukala wuuhůůů ůůůhůůů rajdr a pár dalších odrhovaček a byla ráda , že na mě nevykoukne tlustej Seagal nebo něco podobně otřesnýho, co se ve 300 nejhorších nachází. Jinak taková americká variace Bajaji bo obráceně (sem líná se mrknout kterej film vzniknul dřív ale hádám, že Bajaja) kde hrdinka chce maskovanýho HEROINA a na reálnou persónu sere skoro až do konce. Jen ten drak tam chyběl, ale byl zručně nahrazen bandou T-Birds což bylo vhodné jméno. Bird je pták, pták je kokot a tohle byla fakt banda čuráků. ()

Ad4mson odpad!

všechny recenze uživatele

"Hřeben. Ááá jdeme na to." Televizi jsem pustil náhodou, když právě začínal tento "skvost". Říkal jsem si, že nebude špatné rozšířit si obzory, ale to byla VELKÁ chyba. Utrpěl jsem psychickou újmu třetího stupně... Nebudu zastírat, že nemám muzikály příliš v lásce. Utvrdila mě v tom stupidní slaďoučká limonáda Mamma Mia s uječenou Meryl Streep a sentimentálním Piercem Brosnanem. Třikrát tfuj. Avšak oproti Pomádě 2 se jedná o oscarový snímek. To co se tady odehrává překonalo všechny moje představy o tom, jak vypadá filmové peklo. Rádoby cool týpci prohánějící se na motorkách, kteří jsou asi tak drsní jako kapesníčky Zewa softies, školní dylinky s IQ menším než kterým disponuje štětka do hajzlu se promenádují v růžových a jiných příšerných oblečcích a pronášejí věty tak trapné, že by i nemluvně začalo nadávat. A hlavní hrdinka Michelle Pfeiffer se zamiluje do toho anglického slušňáčka až teprve po tom, co si koupí motorku. Jinak je pro ní svým způsobem póvl a méněcenný. Pomáda 2 je odpornou zvratkou plavající v toaletní míse a ještě víc mi zhnusila pohled na tento žánr. Doporučit tedy můžu jen sebevrahům a masochistům, kterým je po srsti páchat na sobě taková zvěrstva. Ale občas je potřeba něco vytrpět... ()

Majez 

všechny recenze uživatele

Ke konci jsem se i bavil, je to příjemně hloupoučké, a hlavní hrdinové občas vypadají, že jedničku parodují. Ale po pravdě, nebýt v prvním díle Johna Travolty, který ji hodně vyzdvihl, tak to bylo na podobné úrovni. Je fakt, že písničky nejsou tak chytlavé, ale ono, když to do vás hustí TV každý rok 4x, tak si to začne vybavovat i zarytý odpůrce rock n rollu. A navíc Michelle je fakt kočka ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Píseň "Do It For Our Country" je duet mezi Sharon (Maureen Teefy) a Louisem (Peter Frechette). Nicméně Maureen Teefy nemohla písničku nahrát, takže musel Peter Frechette nazpívat celou píseň sám. Proto na soundtracku k filmu nejsou slyšet Maureeniny vokály. Nicméně později Maureen svůj hlas dodabovala, ale na soundtrack se její hlas už nedostal. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama