Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Jacqueline Susannová snila o tom, že se stane slavnou herečkou. Užívala si života plnými doušky a byla svému snu ochotna obětovat vše. Věnovala se však i tajné zálibě, všechny své zážitky zapisovala do svého deníčku-postelové aférky, polykání tabletek, zákulisní klepy i honbu za úpěchem. Později vydala své vzpomínky v knize s názvem "Údolí panenek" a tato skandální kniha, ve které otevřeně psala o sexu, o vlastních i cizích postelových, drogových a jiných pletkách, se přes noc stala absolutním trhákem a Jacqueline jako její autorka jednou z nejslavnějších celebrit své doby. V tvrdém světě showbyznysu dosáhla slávy a bohatství díky své upřímnosti, humoru i slavné Kleopatřině paruce, která z kýče udělala módu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi slibné obsazení, velmi špatný film. Příběh se potácí odnikud nikam, ani žánr není celou dobu jednoznačný a třeba John Cleese se vyskytuje jen v pěti obrazech. Plýtvání mnoha talenty, nic víc. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Být upřímný se někdy vyplatí - zvlášť když jde o sex, drogy a peníze...... Biografický příběh sleduje životní osudy Jacqueline Susann ( Bette Midler ) , která byla nepříliš úspěšnou herečkou a modelkou, pohybující se celé roky na okraji zábavního průmyslu až jednou....... Scénář - Michael Korda a Paul Rudnick. Kamera - Karl Walter Lindenlaub. Slabé, nezáživné někdy i nudné. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o Jacqueline Susann nie je ani zďaleka takou katastrofou ako by sa mohlo zdať podľa tunajšieho hodnotenia. Aj tak je ale veľkou výhodou ak ho vidíte po tom čo ste si v ňom opisovanú knihu, Údolie bábik, prečítali alebo ju naopak prečítate po zhliadnutí filmu, oveľa lepšie potom možno pochopíte viaceré súvislosti z filmu, ktoré nie sú vždy prehľadné. Isnt she great nie je žiadnym filmovým klenotom, má ale skvelú Bette Midler v hlavnej úlohe, ktorú považujem za kreatívnu herečku dávajúcu do každej svojej roli maximum, inak tomu nie je ani v tomto prípade. A navyše som si vďaka filmu neskôr prečítala zaujímavú hoci našim podmienkam vzdialenú knihu. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pro někoho, kdo Údolí panenek nečetl, má ten film nulovou výpovědní hodnotu. Je to vlastně jenom příběh vzniku jedné knihy, všichni přehrávají jako o život a občas je to celé jakési křečovité. Ale mě se ta kniha líbila, takže proto… P.S.: chápu, že tenkrát to asi muselo vzbudit trochu rozruch, ale ten román není ani z poloviny tak šokující, jak se tam o něm mluví. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Bette Midler byla za svůj herecký výkon ve filmu nominována na Zlatou malinu pro nejhorší herečku. (Terva)

Reklama

Reklama