Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

V nedeľu popoludní
Day's Pleasure, A

Krátkometrážní / Komedie
USA, 1919, 25 min

Režie: Charles Chaplin st.
Hrají: Charles Chaplin st., Edna Purviance, Jackie Coogan, Babe London, Henry Bergman, Charles Reisner

komentáře
galerie
 ve filmotéce
v bazaru

Staň se publicistou, napiš k tomuto filmu obsah a pošli nám ho přes tento formulář.

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Pohrobek ****

Chaplin jako otec spokojené čtyřhlavé rodinky a jeho trampoty s nedělním výletem. Problém s "nastartováním" (lépe řečeno nahozením) auta, výlet na drkotající se výletní lodi, kde i černošská kapela zbledne - Chaplin a jeho obligátní potíže s neodbytným snižcem, a posléze intermezzo na křižovatce a nesmlouvaví strážníci - asfalt a zejména onen poklop je geniální!

profil / všechny komentáře uživatele Kulmon ****

Video můžete zhlédnout zde: www.youtube.com/watch

profil / všechny komentáře uživatele Iggy ***

Rozhodně nejlepší byla závěrečná scénka s rozlitým asfaltem a s otevřeným kanálem. Na Chaplina vcelku netypická groteska, ale nijak zvlášť podařená.

profil / všechny komentáře uživatele BigDeal ****

Svižná chaplinovka bez sentimentu a riešenia nejakého sociálneho problému...len čistá zábava. Treba ale povedať, že aj keď rozhodne pobaví (a to dostatočne), kvalitu najlepších chaplinovských grotesiek úplne nedosahuje.

profil / všechny komentáře uživatele everlong ****

aneb rodinka na výletě:....doporučuji závěrečnou scénu s policistou...

Hodnocení uživatelů:
Douglas *****