Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové poněkud černé filmové parodie, saniťáci, kteří si říkají Uptown a Mad Mike jsou svým vzteklým nadřízeným, kapitánem Prescottem, přeloženi do nejnebezpečnější čtvrti v jižní části města. Přestože nejraději koukají holkám pod sukně a užívají si života, velmi brzy je čeká pohled mnohem méně příjemný. Odhalí totiž ďábelské spiknutí, ve kterém jde o ilegální obchod s orgány získávanými od nedobrovolných dárců pro transplantace. Hrdiny čeká setkání s nebezpečnými pouličními gangy, které tento obchod čile provozují, a jak se zdá, je na nich, aby se pokusili hanebný černý trh s orgány zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Superšílená černá komedie, ze které mě šla hlava kolem, ale popravdě nic moc, humor se snaží být třeskutý, ale je spíš křečovitý. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jak tak sleduju,tak ta komedie má pořád nižší hodnocení,ale já trvám na tom,že patří mezi moji top nejoblíbenějších filmů a považuju to za jednu nejlepších komedií na světě. Herecká dvojka George a Christopher se k sobě dokonale hodí. Humor je výbušný jako bomba,pořád se něco děje,pro mě to je prostě 100% film plný humoru. Ve filmu mám tak asi 30 nejoblíbenějších hlášek,které můžu poslouchat a nebo použít i v běžném životě. Jasně takových komedií bylo natočeno spousta,ale tahle u mě vede a navíc je i skvělá hudba. Konec je pro mě ten nejlepší z celého filmu a dýchla na mě prostě nějaká zvláštní atmosféra,kterou nedokážu ani popsat. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

O žádný velký zázrak se nejedná. Obsazení mldlé, scénář jede podle zajetého půdorysu a gagy jsou lehce vykradené. Na druhou stranu atmosféra "osmdesátek" zachrání mnohé a energická rozjívenost obstarává solidní tempo. Není to vyloženě zabitý čas, ale přiznejme si,v té době se točili značně lepší kousky komediálního ražení... 40% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama