Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nešťastná žena záletného alkoholika, zároveň však úspěšného manažera, řeší svou neutěšenou rodinnou situaci nevěrou, přesto chce manželství zachránit. Josie (Halle Berry) navrhne manželovi dovolenou na místě daleko od lidí i alkoholu, kde by se pokusili napravit pokažené. Její muž je zanedlouho odvolán dopráce a rozzlobená žena jde utišit vztek do nejbližšího baru. Tam se seznámí s vnímavým příjemným chlapíkem, aniž by tušila, že jde o nebezpečného psychotika. Když vyslechne její problémy, navrhne jí, že ji zbaví problému. Zhrozená žena jeho nabídku rázně odmítne, její manžel je přesto zanedlouho zavražděn. A Josie se, jako univerzální dědička, stává hlavní podezřelou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po včerejšku, kdy byl Zločin z vášně nejsilnějším bodem televizního programu (což je rovněž zločin), musím jednu pěticípou okrasu ubrat. Ono je sice příjemné koukat na roztomilou tvářičku Halle Berry, ale druhou nejpřiblblejší pointu by vymyslel snad i taťka Šmoula. Celý film byl veden průhledně a já si říkal, proč ne? Aspoň se u toho hezky navečeřím. Jenže jakoby si scénárista při psaní poslední stránky dal prda a napadlo ho, že to chce něco šokujícího, co nikdo nebude čekat. V tom případě se trefil, protože takovou hovadinu předvídat vážně nešlo. A tak mám z filmu asi takový dojem, jako když bez úhony přežiju ples v bílém kvádru, a při vystupování z auta před barákem šlápnu do louže... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická brakovka deväťdesiatych rokov s príznačnou atmosférou i hudbou a celkom aj potenciálom, ktorý je však potopený dejovými výkrutmi, ktoré uhádne i Lolek a Bolek. Začiatok až do polovice celkom fajn, potom to už naberá dosť trápny nádych - Halle Berry nevie vystreliť keď treba a keď netreba tak vystrelí, policajti sú tu hlúpejší než bota liptovského baču. ()

Reklama

AnPe 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda a vlastně úplně nevím ani za co... Tak stupidní zápletku jsem u filmu už dlouho neviděla... Zaporák je prostě vyšinutý magor, který si z ničeho nic řekne, že tu ženskou u baru musí mít za každou cenu a zabije všechny co mu stojí v cestě. Slabé herecké výkony už tu tragédii jen dokreslují. No, dal už to asi není třeba nějak extra rozmazávat, prostě pro mě velmi slabé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

C.Owen je tu neskutečné herecké ucho, H.Berry skutečná husa a pan Redfoot (představitel úlisných postav P.Greene) se jako ve většině svých filmů nesrovnal na konci s myšlenkou, že maká pro Sozého.. Thriller, u kterého budete napnutí jak guma na teplácích anorektičky, předvedl nějakou tvůrčí invenci jen v nanosekundu trvajících záblescích a vy tak během jeho průběhu můžete s klidným svědomím provést inspekci očních víček zevnitř.. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl změnit rejstřík žánrů, protože tohle je už několikátá intrikařina za měsíc. Pomalu si začínám myslet, že za oceánem je nějak abnormálně moc pošuků. Halle Berry ještě v době, kdy její hvězda spíš jen světélkovala, aneb v roli jakési ochechule spíš prodává svou krásu, než své herecké schopnosti. Holka je to pěkná to jo, ale co z toho, když kolem je zase ta hra smrdící penězi, nasáklá pocity a falešnými city. Takže pokud si děláte seznam toho co nesmí chybět, můžete si odškrtnout dvojici standardních detektivů, sem tam okořeněnou nějakou tou etnohláškou a jako další bod, celkem dobře trefený hudební doprovod Johna Frizzella. Clive Owen dělá z počátku jen křoví, ale postupem času z něj pomalu vylézá, jako úchylák v parku. Ve výsledku jsou první dvě třetiny upracovaná nuda bez napětí a atmosféry, což se paní režisérka Amy Holden Jones snažila dohnat mírně přecpaným závěrem. Jenže spíš než k dotváření finálního pokrmu tu došlo k jeho připálení (a to samo nesmí chybět teatrální gesto na úplný konec). Takže hodnocení s přihlédnutím k polehčujícím okolnostem béčkové produkce dává tak 2&1/2 hvězdičky. [5/10] ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama