Glen Donner (McDonald) se synkem Richem a Jack Lerolland (Lambert) s přítelkyní Helen a dcerou Ashley projíždí nevadskou pouští na cestě z Wisconsinu do San Diega. Cestu jim ale zkříží psychopat Cliff a jeho stejně cvoklí kumpáni... (choze)
Donebevolající blbost, která diváka spíše zhnusí a otráví, než napne a pobaví. Takový scénář by zvládl každý idiot, který absolvoval dvě třídy pomocné školy a stihl se při tom naučit psát alespoň polovinu abecedy. Nevěřil jsem, že Lambert může klesnout takhle hluboko, ale klesl a dokonce se mi zdálo, že se v tom vyžívá. Skoro je mi ho až líto.(23.4.2003)
Dobrý príklad rutinnej blbosti, dokazujúcej, že ak je scenár blbý a režisér ani to, nezachráni taký hovadský kúsok ani zaujímavá tlupa hercov "nižšej svietivosti".(11.1.2005)
Několik zdařilých filmových "duelů v poušti" už spácháno bylo (DUEL, STOPAŘ, ÚNOS), ale tenhle utahaný rádoby thriller od Intersonicu bez špetky napětí a s výjimkou finále prakticky bez akce, k nim rozhodně nepatří. Mizerný scénář, mizerná režie, která pohřbila i těch pár potenciálně napínavých scén na začátku filmu a mdlý Lambert, mnohem lepší herec McDonald bohužel zařve hned zkraje. S přibývajícími minutami to nesnesitelně nudí, na čemž mají lví podíl debilní vyšinutí záporáci a jejich blábolivé dialogy. Serafian přitom není žádný chudák, ve stejném roce natočil slušné NEBEZPEČNÉ PÁDY a GUNMEN.(1.8.2007)
Jeden se nestačí divit, co všechno se může zrodit v mozku některých autorů. Psychopati jsou pak oblíbeným tématem těchto režisérů, pokud nejsou psychopati oni sami, o čemž jsem někdy téměř přesvědčen, protože na psychopata se dá svést kdejaká hovadina.(16.3.2012)
Typické laciné stupidní béčko. Podprůměr. Vše je předem jasné. Není to ani místy vtipné, ani napínavé. Jediné lákadlo byl Lambert, ale ten hrál tak, že bych ho v klidu trumfl.(30.11.2010)