Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojáci Konfederace jsou vlákáni do pasti a povražděni. Ještě před tím byla hrst z nich vybrána a zajata kvůli bohatému původu rodičů. Čeká se tedy, až se někdo ozve s výkupným. Sugar Colt je najat na úkol, aby zjistil, kde vojáci přesně zmizeli a kdo v tom má prsty. Nejprve se v přestrojení vydává za potrhlého a věčně ožralého doktora, ale později odhalí svoji pravou tvář i strůjce ďábelského plánu... (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Bylo to vcelku slibné dokud se na scéně neobjevila Fidaniho dvorní hvězda Hunt Powers (aka Jack Betts) jako obstarožní seladon Sugar Colt a nezačal pomrkávat pro dívky (?) na kameru. Bože, jen to ne! Sugar Colt se nechá najmout otcem jednoho zmizelého vojáka a v "důmyslném" přestrojení (nepochopil jsem ani jeho důvod, stejně ho nikdo nezná!) za doktora Toma Coopera se snaží v odhlehlém městě něco zjistit. Vypadá při tom jako naprostý kretén a doufal jsem v jeho smrt. Pak nastává zlom, po kterém vypadá ještě jako větší kretén... Banditi jsou věru překvapeni, když doktor Tom Cooper odhodí brýle, cylindr a sako a prohlásí, že přichází Sugar Colt! Musel jsem přitom vyprsknout smíchy, více homo přezdívku jsem ve westernu nikdy v životě neslyšel. I ten komparz vypadal autenticky zmateně, člověk jim z tváří skoro čte "Sugar Colt? V čem to zase ku*va hraju". Ještě, že má Sugar Colt kouzelný prsten, ve kterém zvětšeně vidí každé nebezpečí, jedenáctikomorový kolt, jinak by byl dávno v pr... Ke vší smůle a k jeho vlastní nelibosti se do Sugar Colta bezmezně zamiluje nejkrásnější dívka z města. Kdo by mu také mohl odolat. I když spíš myslím, že se dotyčná chtěla pouze dostat ze zapadlého města a věděla, že se Sugar Coltem jí nehrozí žádné nebezpečí. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Ničím příliš nevybočujicí spaghetti s trupkou znějící z horských průsmyků, která znamená záchranu a spravedlnost.!! :-) ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Chcete, aby z města vypadl doktor? Dobrá, tak na jeho místo nastupuje Sugar Colt! Zábavná blbost, která sice nedává moc smysl a ani neví, jestli chce být normální spaghetti western, parodie nebo bondovka v západních kulisách, ale dobře se na to dívá. Hunt Powers mi tu nevadí a Soledad Miranda byla vážně pěkná, škoda jí... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pěkné lokace s hordou vojáků, gringů a jedním doktůrkem, který přijíždí do města, aby léčil lidi. Jenže né všichni ho tu rádi vítají a tak je ve střetu zájmů s místní bandou. Po nějaké době se provalí kdo opravdu je a kvůli čemu tu je. To se samozřejmě nikomu nelíbí a tak s nepochopením musí čelit větší přesile.... 75% ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a pohodový spaghetti western. Prvá polovica filmu je skôr v komediálnom štýle - zvláštny cuzinec (doktor), barové bitky a pod. a v druhej už prichádzajú klasické prvky špageťáku - prestlelky, prašné prostredie, mlátenie,únos, konečný suboj atd. Hudba je pekná a je v mnohých témách, prostredie štýlové, postavy ujdu, číže špageťáková pohoda. ()

Reklama

Reklama