Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nastassia Kinski hraje hlavní hrdinku filmu Irenu, krásnou mladou ženu v rozpuku sexuality. Irena prožije své první milování, které s sebou nepřinese jen překrásný prožitek, ale také nepředvídatelné tragické následky! Nesmírná vášeň jejího prvního romantického vzplanutí je ale tak silná, že Irena dokáže překonat všechen chaos, který ji obklopuje, včetně mimořádných požadavků vlastního bratra (Malcolm McDowell), a odhalí svůj vlastní fantastický osud. Kočičí lidé jsou erotickou fantazií vášně a hrůzy, které vyvolá první láska mladé ženy. Touha... vášeň... krev, vlastní chtíč ji promění v jednu z těch, kterým se říká Kočičí lidé. (Universal)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako co? Jiná verze na vlkodlaky? Či jak to chápat. Nebýt půvabné Nastassje Kinski, tak se nebylo na co dívat. Příběh dost slabý o sirotkovi co přijede za bráchou a ten sní chce spát. Pak se ukáže že on se přeměnuje na krásnou "kočku"a trhá lidi na kusy. Dívka se tomu brání a seznámí se s chlápkem co vede místní zoo a snaží se nák se vyhnout svému osudu. Nudný a zdlouhavý. pár scén proměny je slušných. Pár lechtivých scén, ale v podstatě nic co by mělo nák zvlášt zaujmout. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

2,5* za tenhle divný film, jenž mi navzdory očekávání utkvěl v paměti. Zvíře v nás... V případě Cat People zvíře docela krotké, chvílemi milé a možná trochu legrační. Ale Malcolm McDowell se vážně snaží. Trochu vyčpělý kult s poměrně silným hereckým obsazením a zvláštní, netuctovou atmosférou; leč o horor se nejedná. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se nese v dosti nudném tempu a seznamování diváků s hlavními postavami. Zatímco krásná Irena touží po šťastné rodině a klidu u rodinného krbu, tak její bratr už ve své mysli vytváří zvrhlé plány. Hned od začátku je jasné, že nebude žádným svatouškem. Atmosféra filmu v tu dobu značně trpí nezáživným dějem a vše se začíná měnit až scénkou s prostitutkou. Tady poprvé přichází na scénu i trocha té erotiky, která nás na rozdíl od originálu bude provázet celým filmem. Režisér se konečně rozhodl trochu více přitvrdit a na scéně se objeví první kapky krve, které se následně v Zoo změní i na pokus o gore scénu. Tady se mění i dosavadní stereotypnost filmu. Divák je konečně odměněn za svou trpělivost rychle odsýpajícím dějem, kdy se na chvíli objeví trocha té romantiky a polibků, které následně vystřídá další mord a odhalení tajemství této povedené rodinky. Potom se film změní zase v obyčejné drama ozdobené psychologickým nátlakem a dalšími erotickými scénami. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Že je Nastassja Kinski kočka, ví přinejmenším pánská část publika už dávno, takže jediná nová věc jsou tu levhartodlaci (nebo jak to mám nazvat) místo tradičních vlkodlaků. Pro obyvatele Afriky by ale ani tohle nebylo nic objevného, zkazky o leopardích lidech se tu vypravují odedávna. Takže nám tu zbyl eroticko-psychologický thriller (mám potíže označit za horor něco, u čeho mě nemrazí), ale s docela zajímavým nápadem v podobě provázání sexuality a metamorfózy do zvířecí podoby, a s přece jen ne tak zcela očekávaným koncem. A ještě jedním plus v podobě opravdu krásných zvířat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paul a Irena sú súrodenci, ktorí dlhé roky žili odlúčene. Každý vyrastal u inej rodiny. Irena prichádza ku Paulovi do New Orleans, aby sa navzájom spoznali a zblížili. No okrem brata spoznáva aj svoj pravý pôvod. Obaja sú "Mačací ľudia". Potomkovia zvláštneho, starobilého druhu. Incestná rasa, ktorá dokáže na seba brať podobu mačkovitej šelmy. Je to pôsobivá erotická horrorová dráma. V úlohách animálnych súrodencov sa predstavila jemná sexi kráska Nastassja Kinski a bývalý vodca clockwork orange násilníkov Malcoml McDowell. **** ()

Galerie (108)

Zajímavosti (5)

  • Tento film posloužil jako předmět středoškolské šikany ve filmu Líbánky (2013). (Nick321)
  • Práce s leopardy je velmi obtížná a je velmi těžké je dokonale vycvičit. Místy za ně proto zaskakovali horští lvi, obarvení na černo. (Cherish)
  • Na scénu měly zakázán vstup děti a menstruující ženy, které by šelmy mohly znervóznit a vyprovokovat k útoku. (Cherish)

Reklama

Reklama